Χαζομαμά!

Ως μαμάδες και μπαμπάδες όλοι περάσαμε εκείνη την μοναδική στιγμή του ερχομού μιας νέας ψυχής στην καθημερινότητά μας… Και πάντα μας γεννάει συναισθήματα μοναδικά…που σχεδόν όσοι έχουμε blog κάποια στιγμή τα αποτυπώσαμε σε αναρτήσεις μας. Έτσι και η μαμά Λυδία γράφει τις πρώτες της εντυπώσεις από το δεύτερο παιδί της… απλά και αυθόρμητα…Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα να χαζέψουμε με το δεύτερο μωράκι μας! Αρχίσαμε όμως, και νομίζω πως τώρα δεν υπάρχει γυρισμός… Ακόμα και ο Γιώργος τρέφει τόσο τρυφερά συναισθήματα για την μικρή του αδερφή, την χαιδεύει απαλά στο κεφαλάκι, της χαιδεύει με το δάχτυλο το μαγουλάκι, κοιτάει τα μικρά της χεράκια και ποδαράκια, της μιλάει και της λέει να μην κλαίει όταν αρχίσει να γκρινιάζει (μέχρι να προλάβω να πάω να την πιάσω)!

Η Ναταλία από την άλλη, μας χαριζει χαμόγελα. Τι γλυκά χαμόγελα!!! Απίστευτα! Από αυτά που κλείνουν και τα ματάκια! Τόσο πλατιά και λαμπερά ! Αυθόρμητα γελάμε κι εμείς μαζί μαζί της. Τόση χαρά από ένα χαμόγελο; Τι θα γινει όταν αρχίσει τα γέλια;


… συνεχίστε την ανάγνωση στο blog της μαμάς Λυδίας και επισκεφθείτε για πολύ περισσότερες ιστορίες, και πολλές πολλές σκέψεις της Λυδίας… πριν γίνει ακόμη μαμά… την στιγμή που το τέστ έδειξε θετικό… στο πρώτο της παιδί!

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *