Πώς να κάνετε τα παιδιά σας να βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού!

Μην σας ξεγελάει ο τίτλος! Το κείμενο μιλάει για παιδικούς έρωτες! H Νέλλη μέσα από μια ανάρτηση με πολύ απλό τρόπο παρουσιάζει πως νιώθουν τα παιδιά μας μεταφέροντας την εμπειρία της από τα δικά της αγόρια που μόλις τελειώσανε το δημοτικό! Είναι αυτές οι ηλικίες που οι περισσότεροι νοσταλγούμε γιατί αναπολούμε το παιδικό πρίσμα που τα έκανε όλα τόσο μεγάλα, τόσο σημαντικά, τόσο περίπλοκα… ενώ οι μεγάλοι πάντα χαμογελούσαν και διασκέδαζαν βλέποντας τις παιδικές λαχτάρες και αγωνίες! Ή μήπως κάποια πράγματα δεν είναι πλέον έτσι? Μπαααα ….

photo by millzero

Ε δεν μπορεί, λίγο πολύ όλοι το χουμε ζήσει. Το σπίτι να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο και τα παιδιά μας , να ζουν στονκόσμο τους!

Η λύση είναι μία!
Βεβαίως!

Αφήστε τα παιδιά σας να ερωτευτούν ( δε θυμάμαι βέβαια να με ρώτησαν, αλλά τέλος πάντων!) και στη συνέχεια καλέστε τους έρωτές τους στο σπίτι για παιχνίδι !

Η απόλυτη μεταμόρφωση!

Με ξύπνησαν σήμερα, να με ρωτήσουν πού είναι το ξεσκονόπανο για να καθαρίσουν τα δώματιά τους! Από το πρωί τρέχουν πέρα δώθε κάνοντας δουλειές, με τέτοια χαρά στο μάτι που την έχω ξαναδεί μόνο τα Χριστούγεννα όταν μετρούν τα λεφτά που μάζεψαν στα Κάλαντα.

Απορία : Ερωτευόμασταν εμείς από τα 12 ή να βάλω τις φωνές;

… συνεχίστε την ανάγνωση στο Α μπε μπα μπλογκ της Nelli για να διαβάσετε την ξεκαρδιστική υποσημείωση με την κουβέντα των αγοριών της για τις… κατακτήσεις τους αλλά και πολλά εξίσου ενδιαφέροντα σχόλια!!!

2 comments for “Πώς να κάνετε τα παιδιά σας να βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού!

  1. Nelli Nezi
    22/07/2010 at 8:46 πμ

    :))) Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την αναδημοσιεύση :)) Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά σας :)

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *