Οικογενειακή θαλπωρή!

Για τον κόσμο μπορεί να είστε απλά ένας άνθρωπος.
Για έναν άνθρωπο μπορεί να είστε ο κόσμος όλος…

Είμαστε ο κόσμος όλος για τα παιδιά μας. Και μερικές φορές το μόνο που θέλουν από εμάς είναι αυτό το οποίο δεν μπορούμε να διαθέσουμε. Το χρόνο μας… Ή μήπως μπορούμε; H Φλώρα καταγράφει τις σκέψεις της και μας κάνει να προβληματιστούμε…

"Dad with kid"

Photo by jameschew

Καμιά φορά τα πολύ απλά πράγματα κάνουν εμάς και τα παιδιά μας ευτυχισμένους, αρκεί να έχουμε την υπομονή να χαμηλώσουμε τους ρυθμούς μας και να αφουγκραστούμε!
Όπως το περασμένο Σαββατοκύριακο που λόγω βροχής και μαζεμένων <οικιακών> υποχρεώσεων βρεθήκαμε όλη η οικογένεια στο σπίτι. Μπαμπάς και γιός μοιράστηκαν μερικές πολύτιμες δημιουργικές στιγμές συναρμολογώντας μια βιβλιοθήκη παρέα. Ο πατέρας είχε την υπομονή και την εξυπνάδα να δεχτεί την βοήθεια του γιού του, καθυστερώντας ίσως λίγο. Ο γιός ένιωσε χρήσιμος και υπερήφανος για τη βοήθεια που προσέφερε με τον τρόπο που μπορούσε, και επιπλέον στο τέλος περάσαμε και μερικές μοναδικά δημιουργικές στιγμές όλοι μαζί, όταν ξαπλώσαμε πάνω στα χαρτόκουτα από τη συσκευασία και τα ζωγραφίσαμε!


… συνεχίστε την ανάγνωση στο blog Φτερουγίσματα. Και σημειώστε και τα σοφά λόγια της γιαγιάς της Φλώρας… Τελικά δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές!

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *