Η ατάκα

Ακόμη ένα απλό και καλογραμμένο κείμενο που ασχολείται με μια ατάκα από αυτές που ξεστομίζουν τόσο αυθόρμητα τα παιδιά μας! Πολλές φορές μια συνηθισμένη φράση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όταν ακολουθεί μία συγκεκριμένη σειρά γεγονότων και όταν περιγράφεται τόσο παραστατικά όπως κάνει εδώ η Avra!

photo by Niklas Hellerstedt

Μετά απο 3 εβδομάδες διακοπών, ανέλπιστα όμορφες , απροσδόκητα χαλαρωτικές, ξανά πίσω στο μαγκανοπήγαδο.

Είχαμε να περάσουμε τόοσο όμορφα 3-4 χρόνια. Αφου κοιταζόμασταν και δεν το πιστεύαμε. Λέγαμε, τώρα θα το γκαντεμιάσουμε και κάτι θα συμβεί! Δεν συνέβει ομως τίποτα και ήταν ένας Άυγουστος υπέροχος απο όλες τις απόψεις.

Η μικρή μας περπάτησε , έφυγε τελείως μόνη της πλέον. Τώρα ποιος μας πιάνει. Την κοιτάζω και δεν το πιστεύω πως ξεπετάχτηκε έτσι !
Βέβαια οι τσακωμοί με τον αδερφό της συνεχίζονται … αυτή τον αγκαλιάζει ολο αγάπη και επιζητά το παιχνίδι μαζί του, εκείνος λες και είναι ο χειρότερος του εχθρός. Καμιά φορά ομως ,για παιχνίδι μάλλον γιατι γελάει , τον κτυπάει με το μπιμπερό του νερού της ή οτι αλλο της είναι εύκαιρο και τοτε την ψευτομαλώνουμε οπως χθες το απόγευμα οπου ο μεγάλος
(4,5 χρονών το πουλάκι μου, και είναι ο ”μεγάλος” !! ) ήταν τόσο υπομονετικός μαζί της , αν και μουρμούριζε μέσα απο τα δόντια του και φαινόταν οτι έκανε ΤΗΝ υπομονή μαζί της.

…και τότε ακούγεται Η ατάκα ,….

…μην τα πούμε και όλα εδώ. Συνεχίστε την ανάγνωση στο ιστολόγιο της Καλοκαιρινής αύρας και απαιτείστε… ναι απαιτείστε και νέες ατάκες!!! Είμαστε σίγουροι ότι θα έχει πολλές ακόμη να μας πει...

2 comments for “Η ατάκα

 1. 17/09/2010 at 9:03 πμ

  Mamma El
  Φαίνεται θα ήταν κάτι προσωρινό γιατί τώρα δουλεύει κανονικά. Βάζουμε το link κι εδώ:
  http://kalokairiniavra.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

  :-)

 2. Mamma El
  15/09/2010 at 7:27 μμ

  Εγώ γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τη συνέχεια; Το λινκ βγάζει γενικά στο blog και όχι στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *