Κρυφτό

Από τις πιο ωραίες στιγμές στο blogging είναι όταν ένας blogger (σαν τον Spy από το Innerspaces) που ξέρεις και αγαπάς και διαβάζεις χρόνια ανακαλύπτει ο ίδιος ότι γίνεται μπαμπάς… και το μεταφέρει αυτό στα κείμενά του. Και συ ανακαλύπτεις μαζί του έναν ακόμη καλά κρυμμένο κόσμο των ανδρών… που απλά δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχει!

Κάθομαι και σε κοιτάζω έτσι όπως μεγαλώνεις και χαμογελάω.

Το βλέμα μου λίγο πιο πάνω από την οθόνη που με κρύβει, ευθυγραμμίζεται με τα μελλούμενα, που καλά κρυμένα και προφυλαγμένα, μεγαλώνουν στην κοιλιά σου. Εσύ νομίζεις φυσικά, πως κάθομαι με τις ώρες στο internet και χαζεύω αηδίες δεξιά κι αριστερά. Καλύτερα.

Καμιά φορά κάνω πως πληκτρολογώ κιόλας, ενώ στην ουσία γράφω “xc%&#)pfp8r hduw 0uh -3d8h hx-ui@%r48o7gh 43%#)+@*7807” σε άδεια φακελάκια στο desktop μου, για να νομίζεις ότι γράφω περισπούδαστα κείμενα και συνταρακτικά ποστ, και να με αφήνεις ανενόχλητο. Έτσι εγώ ευθυγραμμίζω την άκρη της οθόνης, ώστε να μη χρειάζεται να κουνάω το κεφάλι μου και με καταλαβαίνεις, και γράφω ποιήματα στο μυαλό μου, που δεν θα καταθέσω σε κανένα χαρτί.

Ζωγραφίζω μόνος μου ψεύτικους κόσμους πασπαλισμένους με άχνη ζάχαρη και φλούδες σοκολάτας, ντύνω τις σιωπές μας με μελωδίες από ξυλόφωνα και πλαγίαυλους, και ξεκουράζομαι πάνω σε μια πράσινη μοκέτα που μέσα της φωλιάζουν ξωτικά και νάνοι.

Ένα χάσμα μας χωρίζει, αγεφύρωτο για άλλες 136 ημέρες.

….

… συνεχίστε την ανάγνωση στην ανάρτηση του spy... και αμέσως μετά μεταφερθείτε σε ένα κείμενο που έγραψε την ίδια χρονιά, 9 μήνες αργότερα με τίτλο “Μην κλαίς μωρό μου” …και αν και ο ίδιος δηλώνει εκεί ότι “Ο μπαμπάς δε ξέρει ακόμα να λέει ωραία παραμύθια.εσείς πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι ο μπαμπάς ξέρει να γράφει υπέροχα και να αγαπάει τόσο δυνατά, χωρίς να ντρέπεται να το δείχνει!

1 comment for “Κρυφτό

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *