Princess under construction

Σε μερικά blogs δεν θα διαβάσετε πράγματα που δεν ξέρετε ή δεν θα βρείτε συμβουλές για ειδικές περιπτώσεις. Το Μπιμπερολόγιο της Camelia W. είναι από εκείνα τα ιστολόγια τα οποία θα σας τραβήξουν αμέσως το ενδιαφέρον γιατί αντικατοπτρίζουν τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια, την ζωντάνια και την θετική ενέργεια της μαμάς που το γράφει! Μικρά καθημερινά αποσπάσματα από την εγκυμοσύνη και πλέον από την ζωή με το μωρό! Διαβάστε δύο αποσπάσματα από αγαπημένες μας αναρτήσεις:

 

photo by seanmcgrath

Γκρρ…

Μέχρι πριν λίγες μέρες όλα ήταν καλά για την τελική έξοδο του fetusακίου στον κόσμο, την παρουσίασή της στην καλή κοινωνία, τον χαιρετισμό του ήλιου κτλ. όπως θες πεστο.

Κι ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα εμένα με είχε πιάσει ένας πανικός (ότι θα βγει νωρίτερα, ότι δε θέλω να γεννήσω, ότι καλά είμαι κι έτσι, ας κάτσουμε έτσι για πάντα, γιατί, μια χαρά είναι…) τώρα με έχει πιάσει μια βαρεμάρα, ένα “άντε να τελειώνουμε”, και θέλω επιτέλους να βγει, να δούμε πως είναι (τρελή περιέργεια), να γνωριστούμε, και άλλα τέτοια.
Τώρα λοιπόν που εγώ βιάζομαι, μας λέει ο γιατρός ότι δεν το’χει σκοπό να βγει σύντομα. Ε όχι!

Ενώ είναι ανάποδα εδώ και δυο μήνες (!) (μα καλά, δεν τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι; εκτός και γίνει πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης…χμμμ not bad), παρ’ όλα αυτά, θέση δεν έχει πάρει. Δεν έχει σφηνωθεί στο σωστό σημείο, είναι αρκετά ψηλά και δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία των… έξω (εμείς είμαστε αυτοί).

Συν τοις άλλοις: Disaster στα του σπιτιού:…

… σε αυτό το σημείο συνεχίζετε την ανάγνωση στο Μπιμπερολόγιο και την ανάρτηση ποστ με τίτλο Γκρρ… και συνεχίζουμε με δεύτερη ανάρτηση:

Οικοδομική δραστηριότητα

Γενικά μια ζωή γυμναζόμουν. Μπαλέτο και μπάσκετ κυρίως (ναι ξέρω, άσχετο το ένα με το άλλο) και τελευταία λάτιν. Μέχρι 2 μηνών περίπου χόρευα κανονικά γιατί δεν είχα ενημερωθεί περί της ύπαρξης του fetus! Από τότε όμως δεν έχω ξαναγυμναστεί. Επειδή όμως ευτυχώς δεν έχω πάρει κιλά (8-9 μέχρι στιγμής κι έχουμε ένα μήνα to go) αλλά και για να αποφύγω το σύνδρομο “είμαι έγκυος και σέρνω τα πόδια μου τύπου γριά θυρωρός με παντόφλες έτσι για να σπάω τα νεύρα στους υπόλοιπους” υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι. Εξηγούμαι.

Επειδή ακολουθώ σχεδόν κανονικά το καθημερινό μου πρόγραμμα (εκτός από τη δουλειά, εφόσον πλέον έχω άδεια), οδηγώ, βγαίνω κανονικά έξω, πληρώνω λογαριασμούς, οργανώνω τα του παιδικού δωματίου (καλά αυτό είναι άλλο ποστ από μόνο του), πάω και για καφέ, διαβάζω για κάτι σεμινάρια κτλ. πρέπει να σκεφτομαι επι τούτου ότι οι δραστηριότητες μπορεί να είναι επικίνδυνες. Πρέπει δηλαδή να το έχω στο νου μου να μη σηκώνω βάρος, να μην κουνιέμαι υπερβολικά όταν ακούω ωραία τραγούδια στο ραδιόφωνο, να μην ανεβαίνω χοροπηδηχτά τις σκάλες και τέτοια.
Αυτό δηλαδή γινόταν μέχρι τώρα. Που η κοιλιά μου καλά καλά δε φαινόταν και όλοι μου έλεγαν τι ωραία που δε μου φάινεται καθόλου και που δεν έχω πάρει κιλά και ψήλωνα εγώ δέκα πόντους κάθε φορά!

Ώσπου τις τελευταίες μέρες, όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία, προφανώς όσο και να μην έχω πάρει,…ε, έχω πάρει…

… συνεχίστε την ανάρτηση στο Μπιμπερολόγιο και είστε πολύ κοντά για να ανακαλύψετε τον τίτλο της ανάρτησης μας!

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *