Κυριακή.

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις του Τελευταίος διαπιστώνει κανείς πόσο πολύ μπορεί να επηρεαστεί η ψυχολογία ενός πατέρα από τις δυσάρεστες οικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας. Οι δύσκολες στιγμές στην ζωή μας όμως θέλουν να βρίσκουμε μικρές ευτυχισμένες στιγμές που να μας δίνουν αισιοδοξία και δύναμη. Με τέτοιες όμορφες οικογενειακές στιγμές γέμισε μια Κυριακή του ο Tελευταίος:

photo by Τελευταίος

Πρωί πρωί σήμερα δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Αντί αυτού, πήρα τα δυο μου αγόρια και χουζουρέψαμε αρκετή ώρα. Το τι γέλια και τι παιχνίδια μου κάνανε είναι απερίγραπτο.

Μετά κατέβηκα στον κήπο του πατέρα μου απέναντι κι έκανα μια μικρή επιδρομή. Μάζεψα αμπελόφυλλα, η κυρά Γεωργία σήμερα ήθελε να φτιάξει σαρμαδάκια. Είχε σηκωθεί από νωρίς και ζύμωσε ψωμί.

Ζεστό ζεστό όπως ήταν δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Μια φέτα αχνιστή, με λάδι και ρίγανη, συνοδεία με τυρί κι ένα κρεμμύδι.

Αλλά επειδή ακολούθησε κι άλλη φέτα, βγάλε και το μερίδιο για τους δικούς μου, ένεκα δε και της πρωινής επιδρομής (έχουμε και λίγο φιλότιμο!), πάει το ένα το καρβέλι!

Μετά βγήκαν και τα σαρμαδάκια. Γέμισαν οι αισθήσεις μου χρώματα, μυρωδιές κι αρώματα….

 

… συνεχίστε την ανάγνωση στο blog του Τελευταίος και πείτε του μια καλησπέρα… και αυτός μπορεί να σας ανταμείψει αναρτώντας ένα από τα πολύ όμορφα διηγήματα που γράφει, όπως η ομορφιά!

1 comment for “Κυριακή.

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *