Μία βόλτα στο Σύνταγμα & Θέλω να δω την θετική πλευρά….

Πολλές φορές είμαστε κλεισμένοι στα προβλήματά μας, στις αγωνίες μας, στα άγχη μας… αλλά τελικά εκεί έξω, γύρω μας, μπορούμε να βρούμε μικρές εικόνες, μικρές ακόμη και σαν ψηφίδες που να μας γεμίσουν ομορφιά, να φωτίσουν τα πάντα και να στα χείλη μας να λάμψει αισιοδοξία. Διαβάστε για την μικρή αυτή ψηφίδα της Kalli:

 

Photo by Josh Baptist

…για όσο αυτή υπάρχει.

Δεν θέλω να ακούω άλλο για κρίση. Θέλω να παλέψω με όσο έχω καθαρό μυαλό για τα παιδιά μου.
Δεν θέλω να ψάχνω για στατιστικές καταθλίψεων & αυτοκτονιών. Θέλω να αξιοποιήσω αυτά που έχω & να παλέψω για περισσότερα.
Δεν θέλω να μου ριμάζουν την ψυχολογία κάποιοι επειδή έτσι αποφάσισαν. Θέλω να ζήσω την ζωή μου, την καθημερινότητά μου με όσο το δυνατόν πιό έντονα θετικά συναισθήματα μπορώ!

Θέλω να ζω την θετική πλευρά της ζωής και να το μεταδίδω και στους άλλους γύρω μου. Γιατί εμείς φτιάχνουμε την ζωή μας. Γιατί εμείς επιλέγουμε το πώς θα ζήσουμε.

Σήμερα έκανα βόλτα στο Σύνταγμα. Κάθησα σε ένα παγκάκι και παρακολουθούσα τους περαστικούς. Είδα μία εικόνα που θα μπορούσα να την αποθανατίσω με το κινητό μου με ένα κλικ, αλλά δεν ήθελα να με πάρουν χαμπάρι εδώ που τα λέμε. Ένα νεαρό ζευγάρι, όχι παραπάνω από 30 χρονών, κρατιόταν χέρι χέρι, με χαμόγελο στα χείλη, με την χαρούμενη διάθεση φωταγωγημένη στα πρόσωπά τους. Κάνανε κι εκείνοι την βόλτα τους στο Σύνταγμα κατευθυνόμενοι προς την Ερμού(;).
Θα μου πείτε, πού είναι το παράξενο; Ο άντρας ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι…

 

… συνεχίστε την ανάγνωση στο blog της Kalli… ανακαλύψτε και σεις μία θετική πλευρά, σήμερα, τριγύρω σας!

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *