Σκέψεις μαμάδων στη δύσκολη εποχή

Οι δύσκολοι καιροί που περνάει η χώρα τον τελευταίο καιρό, επηρεάζει δίχως άλλο την καθημερινότητά μας και κάνει τους περισσότερους από τους γονείς bloggers να προβληματίζονται και να γράφουν τις σκέψεις τους μέσα στα posts τους. Επισκεφτείτε τα blog των τριών μαμάδων που μοιράστηκαν χθες τους προβληματισμούς τους και διαβάστε τι έγραψαν. 

Η Yolina που μόλις γύρισε από το Παρίσι, γράφει στο χθεσινό της post με τίτλο Θέλω πίσω την Αθήνα: 

Birds

Σκέφτηκα λίγο με θλίψη, λίγο με υπερβολή πως η Αθήνα πέθανε.
Και πως τη θέλω πίσω ζωντανή, σαν τρελή.

Μετά διαβάζουμε τη Βάσω να λέει:

Κοιτάξτε γύρω σας και είμαι σίγουρη πως θα βρήτε τουλάχιστον ένα καλό λόγο να χαμογελάσετε…ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Και την Ειρήνη να επαναλαμβάνει:

Και αν ποτέ χρειάζομαι λίγη δύναμη να πιστέψω στον εαυτό μου και σε όσα αξίζω δεν έχω παρά να κοιτάξω τα κορίτσια μου. Γιατί αφού δημιούργησα εκείνες μπορώ να καταφέρω τα πάντα!

 

Με κάποιες από τις παραπάνω απόψεις θα ταυτιστούμε, με κάποιες όχι. Μπορεί μέσα στα posts θα διαβάσουμε μια φράση που θα μας γεμίσει δύναμη και θετική ενέργεια, μπορεί και όχι. Αλλά δεν έχει σημασία! Σημασία έχει ότι διαβάζοντας τις σκέψεις άλλων, αντιλαμβανόμαστε ότι στις αγωνίες μας και στους προβληματισμούς μας δεν είμαστε μόνοι. Και αυτό από μόνο του έχει τεράστια αξία. 

Καλό διάβασμα! 

Photo via Linh.ngan

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *