Μεταμόρφωση μπαλκονιού!

Όταν έχεις κέφι και όρεξη, μπορείς να δώσεις νέα ζωή σε παλιά έπιπλα και αντικείμενα και να δημιουργήσεις έναν μικρό παράδεισο. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για έναν μικρό παράδεισο στο μπαλκόνι. Δείτε το post της μεταμόρφωσης μπαλκονιού της Λαμπρούκα και πάρτε έμπνευση και ιδέες!

ΜπαλκόνιΤο ξέρετε ότι λατρεύω τις μεταμορφώσεις…Να έχω στα χέρια μου ένα αντικείμενο και να του δίνω καινούρια ζωή.Όταν βέβαια έχω στα σχέδια μου να μεταμορφώσω έναν χώρο,τότε είναι η καλύτερή μου!Θυμάστε το σπιτάκι στο βουνό…βρισκόμουν σε μια δημιουργική τρέλα μέχρι να το τελειώσω! Αυτό έπαθα και τώρα,όταν είπα: Επιτέλους,πρέπει κάτι να κάνω με αυτό το μπαλκόνι!

Ένα μπαλκόνι που μέχρι τώρα ήταν άχρωμο,άβολο και καθόλου ευχάριστο.Με καρέκλες και τραπεζάκια σε διάφορα αταίριαστα χρώματα,με λίγα λουλούδια,με έναν καταψύκτη που μου έπιανε μια τεράστια γωνιά και μου χαλούσε την εικόνα… Δεν έχω φωτογραφίες με το πριν .Μόνο τις μέρες που είχα ξεκινήσει τις εργασίες τράβηξα μερικές,έτσι για έχετε μια εικόνα!

Θα μπορούσα τόσα χρόνια ν’ αγοράσω ένα σαλονάκι μ’ ένα τραπεζάκι και όλα τ’ άλλα θα γίνονταν πιο εύκολα.Όμως το θεωρούσα μεγάλο έξοδο και όλο το ανέβαλλα…Μέχρι που φέτος έπεσε στα χέρια μου ένα σαλονάκι με δύο πολυθρόνες και έναν καναπέ…Απίστευτη χαρά!!!!!!

(Σοφούλα μου…σ’ ευχαριστώ!!!!)

Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ευτυχώς,μόνο που δεν είχαν τα μαξιλάρια τους!Ήθελαν μόνο βάψιμο και προτίμησα το λευκό για να μπορώ να το συνδυάζω με ότι χρώμα μου αρέσει κάθε φορά.

keria

balkoni3

Το τραπεζάκι ήταν κι αυτό ένα παλιό και ταλαιπωρημένο τραπέζι που είχα μαζέψει και βρισκόταν κι εκείνο σε κάποια γωνιά για να βάζω κάποιες γλαστρούλες.Αφού το έβαψα κι αυτό λευκό,του έκανα μια χαριτωμενιά…ε κάνω και κάτι τέτοια!!Με την βοήθεια χαρτοταινίας του έβαψα λωρίδες σε τυρκουάζ χρώμα,με λαδομπογιά.

Δείτε τη συνέχεια και πολλές φωτογραφίες στο blog Λαμπρούκα

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *