Blogs Μαμαδων Μπαμπαδων

Έλληνες “Μαμά..δες Μπαμπά…δες” με blog! Και ο κατάλογος μεγαλώνει κάθε μέρα!

Μαμάδες | Μπαμπάδες | Γιαγιάδες | Παππούδες | Νονές

Μαμάδες

 

babyecodesign
H Mαρίλη είναι μαμά 2 παιδιων και αρχιτέκτονας μηχανικός. Πιστεύει ότι ο χώρος που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, πρέπει να τηρεί κάποιες συγκεκριμένες
προδιαγραφές για να είναι φιλικό προς αυτά, να αναπτύσσονται ελεύθερα και να μεγαλώνουν με υγεία. 
Στο BabyEcoDesign, θα μας ενημερώνει συχνά για  ότι νεότερο σχετικά με την οικολογική προσέγγιση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την διακόσμηση των παιδικών χώρων.
karidotsouflo Καρυδότσουφλο

Κι έτσι η μικρή Ελένη αποφάσισε να περιορίσει τις δραστηριότητες της στο νοικοκυριό μόνο στα απολύτως απαραίτητα, μιας κι αποδέχτηκε τελικά πως το νοικοκυριό δε τη θέλει και πολύ, επομένως και δεν υπάρχει λόγος να συνάπτουν στενές σχέσεις μεταξύ τους!!!
Τα τσουρέκια που δε φαγώθηκαν ποτέ σαν τσουρέκια ήταν η πηγή έμπνευσης αυτού του μπλοκ!

mommy-poppins

Πάντα πίστευα ότι δεν πρέπει να αφήνουμε την άχαρη πλευρά της καθημερινότητας και της ρουτίνας να μας επηρεάζει αρνητικά. Αντίθετα πρέπει να ψάχνουμε και να βρίσκουμε αυτό το «κάτι» που κάνει τη δική μας καθημερινότητα να μοιάζει με παραμύθι, το δικό μας μοναδικό παραμύθι. Δυστυχώς, για πολλούς και διάφορους λόγους, το τελευταίο καιρό το είχα ξεχάσει αυτό.

Κατέβηκε όμως από τον ουρανό και πάλι η Mary Poppins, με την καταπληκτική ομπρελίτσα της, να μου θυμίσει ότι «In every job that must be done there is an element of fun». Αυτή ήταν λοιπόν η αφορμή να αρχίσω να σκέφτομαι τη δημιουργία αυτου του blog.

Εικόνες και Ψίθυροι
“Έχω τέσσερις γιούς (αγορομάνα με τα όλα μου!). Οι δυό είναι μεγάλοι κι έχουν χαράξει την δική τους προσωπική πορεία στη ζωή…τα δυο μικρά, τ’αστροπελέκια μου όπως τα λέω,είναι δεκαπέντε και δεκαέξι χρονών.”
Μου αρέσει να αποτυπώνω στο χαρτί σκέψεις αλλά και στιγμιότυπα της ζωής μου. Κάτι σαν .. ημερολόγιο που χαίρομαι να το μοιράζομαι με όλους εσάς. Κάπως έτσι ένα αυγουστιάτικο δειλινό του ’07 δημιουργήθηκε το πρώτο μου blog το “Άρες μάρες-Ημερολόγιο..”

paramithenies

Οι παραμυθένιες 

Ένα παραμυθένιο blog για παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά!

 

proti-fora-mama

Πρώτη φορά μαμά 

Ένα blog από μια φρέσκια μαμά που καταγράφει τις δικές της περιπέτειες από τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας!

familysland

Familysland

Το πλεονέκτημα της μητρότητας είναι ότι ποτέ δεν είναι αρκετά αυτά που ξέρεις. Τα παιδιά έχουν τη δύναμη να σε αφοπλίσουν σε ανύποπτο χρόνο κι εσύ πρέπει να ενημερώνεσαι συνεχώς για να αντιμετωπίσεις τις παρελκόμενες καταστάσεις. Γι’ αυτό είμαι εδώ, μαζί με σένα και ανταλλάσσοντας πληροφορίες θα βρούμε μαζί το σωστό μονοπάτι για κάθε παιδί ξεχωριστά!

neraides-drakoi

Νεράιδες και Δράκοι 

Μέσα από το blog μου θέλω να μοιραστώ τις ευτράπελες οικογενειακές στιγμές μας και όχι μόνο, την αιώνια πάλη των δύο φύλων που έχω τη χαρά να ζω καθημερινά και χιλιάδες άλλες ιδέες και σκέψεις που κατακλύζουν το κεφαλάκι μου. Όλα αυτά βέβαια πασπαλισμένα με την σωστή δόση Μαγείας και Νεραιδόσκονης.

 

mariaslilmen

Maria’s lil men

“Εδώ μέσα λοιπόν, θα γράφω για τις οικογενειακές μας περιπέτειες, τις όμορφες αλλά κι τις άσχημες στιγμές της καθημερινότητας μας. Θα γράφω για όσα σκέφτομαι, όσα νιώθω και γενικά όσα με ενδιαφέρουν ως μαμά και γυναίκα!”

mammysproject

Mammy’s Project

Ένα νεοσύστατο blog με κεντρική θεματολογία γύρω από την γονεικότητα, τις χειροποίητες κατασκευές, τις συνταγές, κι όλα αυτά που όπως θα λέγαμε και αγγλιστί “…things that make a house a home”

http://toxaroupi.com/

http://toxaroupi.com/

 

Είμαι η Πηνελόπη και στο http://www.toxaroupi.com μαγειρεύουμε μαζί με τη μικρή μου , γράφουμε για θέματα που αφορούν την παιδική διατροφή και σας προτείνουμε συνταγές χωρίς ζάχαρη, με ξεχασμένα υλικά & superfoods.

myhappinessproject My happiness project

Το ότι είμαι μαμά δυο μικρών αγοριών με μια πολύωρη καθημερινή εργασία δεν με βοηθάει να αφιερώνω τον χρόνο που θα ήθελα γράφοντας στο blog μου. Είναι μέρος της όμως της ζωής μου και σίγουρα δεν θα το αφήσω.

 mamadoistories Μαμαδοιστορίες

Η μαμά Ειρήνη δημιούργησε τις μαμαδοϊστορίες της, από όταν ήρθε στο κόσμο το μικρό της Αγγελάκι!
Οι αναρτήσεις έχουν να κάνουν κυρίως με τις ανησυχίες μας στο μεγάλωμα των παιδιών μας αλλά όχι μόνο (εγκυμοσύνη, τοκετός, θηλασμός, ανατροφή, διατροφή κλπ κλπ).
Επίσης, θα βρείτε κι αρκετές αληθινές μαμαδοϊστορίες κι εμπειρίες από μαμάδες προς μαμάδες γραμμένες.

momyof6 Οικογένεια: Μια γωνιά του παραδείσου

Η Αλέξια aka mommyof6 στο blog της μοιράζεται άρθρα για το μεγάλωμα των παιδιών για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό ως την εφηβεία (όπως κατανέμονται και οι ηλικίες των παιδιών της!) αλλά και θέματα πνευματικά ή εθνικά, κοινωνικά και πολλά άλλα!

“¨πολυπρόσωπο” αυτό το ιστολόγιο…όπως και η καθημερινότητα μας ως γονείς!”

Throughtheglass2 Through the Glass/ζιγκουλούνι

Μία θεία, γράφει γράμματα στην αγαπημένη της ανιψούλα. Η αγάπη περισσεύει, αλλά ο αυθορμητισμός που διηγείται ιστορίες σίγουρα θα σας γοητεύσει και θα αναζητήσετε συχνά τις νέες της ιστορίες!

antoulas stories Antoula’s Stories

“Ο Νίκος είναι ηθοποιός και η Αντούλα ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά έγινε δημοσιογράφος και αν με ρωτάς…ο Νικος θα μπορούσε να είναι δημοσιογράφος, αλλά από τους κανονικούς, τους παλιούς, τους εφημεριδάδες που λέμε…

Και μια μέρα, όχι και τοσο ξαφνικά, αποφάσισε να έρθει στην οικογένεια τους και ένα νέο μέλος που το περίμεναν καιρό. Και ως γνωστόν, σε τέτοιες περιπτώσεις, το νέο μέλος, που σας έλεγα, έκανε γκράντε την πρώτη του εμφάνιση…λιγες μερες πριν τα Χριστουγεννα μας ενημέρωσε ότι θα έρθει σε 9 μήνες περίπου…για να μας δώσει χρόνο να προετοιμαστούμε. Και η χαρά ζωγραφίστηκε, με όλα τα χρώματα στο πρόσωπο του Νίκου και της Αντούλας.

Και όπως όλες οι γνήσια ευχάριστες ιστορίες έτσι και αυτή ξεκίνησε με κλάμα..πολύ κλάμα, από αγάπη και χαρά..”

Screenshot 2015-07-28 at 10.38.21 Mamangelic

Είμαι η Γεωργία Ειρήνη (aka Mamangelic) είμαι πτυχιούχος διατροφολόγος-διαιτολόγος αλλά και σύζυγος  και το σημαντικότερο; Μαμά! και με πολλές ανησυχίες μάλιστα! Έχω δυο παιδάκια, την Αγγελική και τον Αλέξανδρο και γύρω τους περιστρέφεται η γη μου!

oopsblogara Oops… Βlogara!

Το Oops… Blogαρα! γεννήθηκε με πολύ αγάπη από τη Ελεάννα και την Μαρία σε μία πολύ περίεργη περίοδο της ζωής τους. Είναι – όπως λένε και μεταξύ τους – «Το παιδί τους».”Αυτά που σ” εμάς έχουν αποτέλεσμα, μπορεί σε σας να μην λειτουργούν αλλά αν ξεκινήσουμε με θετική ενέργεια και χαμόγελο είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε μικρά θαύματα. Θα γελάσουμε, θα παίξουμε, μπορεί και να μαλώσουμε και να φωνάξουμε κιόλας, αλλά ένα είναι βέβαιο: θα περάσουμε καλά.”

myfortysomething myfortysomethingworld

Με λένε Ελένη και είμαι μια fortysomething μητέρα, σύντροφος, κόρη, αδερφή, φίλη, εργαζόμενη… με λίγα λόγια μια καθημερινή γυναίκα. Η δουλειά μου είναι οι λέξεις: γράφω άρθρα σε περιοδικά και σε sites, μεταφράζω βιβλία και τώρα τελευταία γράφω παραμύθια για παιδιά. Είναι άδικο όμως να λέω πως οι λέξεις είναι η “δουλειά” μου. Γιατί είναι τρόπος ζωής. Είναι το μέσο για να διαβάζω, να γράφω, να σκέφτομαι, να μιλάω με τους γύρω μου (ή μόνη μου), να επικοινωνώ. Κι επειδή τώρα τελευταία αναρωτιέμαι, σκέφτομαι, δοκιμάζω, ανακαλύπτω, εφαρμόζω σκέψεις και πράξεις, θέλησα να τα μοιραστώ.

mama-protara Μαμά πρωτάρα

Με λένε Βάσω, μόλις πάτησα τα τριάντα*, μένω στο πανέμορφο Αιτωλικό, είμαι παντρεμένη και ετοιμάζομαι για το δεύτερο παιδάκι μου… Η μικρή μου είναι 15 μηνών και από την ώρα που γεννήθηκε με έχει βάλει στη διαδικασία να ψάχνω, να αναλύω , να ρωτάω και να προσπαθώ με κάθε τρόπο να λύνω πολλέέέέέέέές απορίες που μου παρουσιάζονται. Στην αναζήτησή μου αυτή έχω «πέσει» πάνω σε πολλά sites και blogs και γι’ αυτό αποφάσισα κάθε φορά που λύνω μια απορία μου ή που βρίσκω ένα άρθρο ενδιαφέρον να το «ποστάρω» στο blog.

paidikokouti-blog PaidikoKouti/Blog

Είμαι η Μαρία, η μαμά του μικρού Χρήστου και γράφω για τα παιδιά και τους γονείς στο blog του PaidikoKouti.gr.

Νιώθω τον εαυτό μου ως κομμάτι ενός συνόλου που περιλαμβάνει όλους εμάς που παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο μεγαλώνοντας ισορροπημένους ανθρώπους. Το παιδί μου με εμπνέει, μου δίνει δύναμη, και πολλά μαθήματα ζωής τα οποία με ωθούν στο να γράφω κείμενα που θα σε κάνουν να συγκινηθείς, να γελάσεις, να αναρωτηθείς, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος: κείμενα που αξίζουν την προσοχή και τον πολύτιμο χρόνο σου.

tosodoulika.blogspot.gr Tosodoulika

Είμαι η Μερσίνη.Είμαι μαμά με πρόωρα γεννημένα μωρά (δίδυμα). Για την ακρίβεια έχω πια ένα γιο στη γη και έναν στον ουρανό.

Στηρίζω τον μητρικό θηλασμό και τη «μέθοδο Καγκουρό».
Μέχρι να γεννήσω πρόωρα δεν γνώριζα ούτε τον όρο «Προωρότητα».
Δεν γνώριζα καμιά μαμά που να είχε γεννήσει πρόωρα και οι απορίες και οι αγωνίες μου ήταν πάρα πολλές. Έτσι άρχισα να ψάχνω και στο διαδίκτυο, σε ξένα sites και blogs, γιατί στα ελληνικά δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα οργανωμένο. Μόνο σκόρπια ιατρικά άρθρα.
Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για το πρώτο ελληνικό blog για τα πρόωρα γεννημένα μωρά και τους γονείς τους.
family4four family4four

Αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το blog από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μας. Έχουμε ήδη ένα αγοράκι, τον Βασίλη, που τώρα είναι 27 μηνών. Ο σύζυγος πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει σε όλες μας τις αποφάσεις.

mamaka ΜΑΜΑκ.α……….
mommys-pot Mommy’s pot

Το φαγητό είναι μια από τις αδύναμίες μου, ίσως και ένα από τα δυνατά μου σημεία! Απολαμβάνω το καλό φαγητό αλλά απολαμβάνω κιόλας να το φτιάχνω. Πάντα μου άρεσε να μαγειρεύω για τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τον άντρα μου και τώρα για το μικρό μου αντράκι, το αγοράκι μου! Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ειδικός, απλά ψάχνω, δοκιμάζω και το και το μοιράζομαι μαζί σας!

psihologia-paidiou Ψυχολογία παιδιού Είμαι η Γιούλη, η μαμά του Άγγελου.Το blog “Ψυχολογία Παιδιού” δημιουργήθηκε με την επιθυμία της πληροφόρησης των νέων -και όχι μόνο- γονιών στην καθημερινότητα με τα παιδιά τους καθώς και της αμφίδρομης επικοινωνίας με γονείς αλλά και ειδικούς στο χώρο της ψυχικής υγείας. Αναλύονται καθημερινά ζητήματα που μας απασχολούν,ιδέες για δημιουργική απασχόληση παιδιών αλλά και ζητήματα που αφορούν τη μαμά και τον μπαμπά.
enfants-terribles Mes enfants terriblesΈνας σκύλος, ένα μωρό, μια Ελληνική οικογένεια.
mamasnpapas mama’s ‘n’ papa’sΓεννήθηκα και έζησα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη αλλά οι συζυγικές μου υποχρεώσεις με οδήγησαν στην εξίσου όμορφη αλλά και “ζωηρή” Αθήνα…Λατρεύω την περιοχή που μένουμε απολαμβάνοντας το υπέροχο κλίμα αλλά και την παρουσία της θάλασσας σε μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι μας..
creta-mums CretaMums “Είμαστε μια δραστήρια κοινότητα μαμάδων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ενημερωθείτε για τις ομάδες παιχνιδιού, τα σεμινάρια και τις εκδρομές που οργανώνουμε, καθώς και για τις τρέχουσες εκδηλώσεις για παιδιά στην πόλη μας!”
my little sweet watermelonΞεκίνησα να γράφω 5 μήνες μετά την γέννηση του Αλέξανδρου. Θέλω να πιστεύω πως κάποτε, ίσως ακόμα και όταν δεν θα είμαι πια μαζί του, θα διαβάζει τις αναρτήσεις μου και θα γελάει… θα του θυμίζω έτσι ότι τον λατρεύω!
 mamasdoanddonts mamas do and dont’sΜία παντρεμένη μαμά με ένα παιδί και ένα σκύλο που προσπαθεί να μην ξεχάσει ότι δεν είναι μόνο μαμά.
mamasekrisi Μαμά … σε κρίση!“Ας ξεκινήσω από την αρχή. Εν αρχή ην ο λόγος και για να το παραφράσω λιγάκι, ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το blog είναι για να μιλήσω. Εάν όλοι παίρναμε την πρωτοβουλία να γράψουμε όλα όσα θέλουμε ή χρειάζεται να πούμε τότε το μισό βάρος θα έφευγε από πάνω μας…”
karkinaki KarkinakiΤο karkinaki.gr δεν είναι εμπορικό ή δημοσιογραφικό «προϊόν». Δεν είναι άλλο ένα site για τον καρκίνο, αλλά στη γέννησή του συνέβαλε η θλιβερή διαπίστωση ότι σχεδόν καθημερινά άλλο ένα παιδί στη χώρα μας νοσεί από κάποια μορφή καρκίνου. Διαπίστωση για την οποία χρειάστηκε πρώτα να βιώσουμε την οδύνη αυτής της πραγματικότητας στην οικογένεια μας και να αφυπνιστούμε από τα όσα «ανακαλύψαμε» στη συνέχεια.
becreativemom Becreativemom.comΗ Άννα από την Αλεξανδρούπολη, μαμά δύο υπέροχων
παιδιών, της Αλεξάνδρας και του Δημήτρη, και παντρεμένη με “τον καλύτερο άντρα όλου του κόσμου”, τον Πέτρο, με την πολύτιμη βοήθεια του οποίου δημιούργησε το blog της, γιατί έχει απίστευτο πάθος με την διακόσμηση, την μαγειρική, τις ταινίες, τα βιβλία, τις κατασκευές και την οργάνωση παιδικών πάρτυ και όλα αυτά θέλει να τα μοιραστεί και με άλλους γονείς!
lambrouka LAMPROUKA“H Λαμπρινή είναι μαμά τριών κοριτσιών.Ανάμεσα σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ, άρχισε να διακοσμεί τα δωμάτιά τους,να κατασκευάζει και να μεταμορφώνει αντικείμενα και να φτιάχνει τις τούρτες των γενεθλίων τους. Όλες αυτές τις δημιουργίες της τις μοιράζεται με πολύ χαρά στη “Λαμπρούκα” της μέσα από την ματιά της φωτογραφικής της μηχανής που αγαπάει πολύ!”
point-of-you a point of you«Είμαι 3 και 3/4. Μπορεί να μην έχω πολλές εμπειρίες, αλλά όσα μέχρι τώρα έχω ζήσει μου φτάνουν για να τα περιγράψω ως οικουμενικές ανακαλύψεις ενός μυστηριώδους, περίεργου, πανέμορφου και συνεχώς θαυμαστού κόσμου.»*όσα καθημερινά εντυπωσιάζουν ένα παιδί, σε σύγκριση με όσα εντυπωσιάζουν τη μαμά του.»
mama365days mama365days«Αυτή η σελίδα θέλω να λειτουργήσει ως προσωπικό ημερολόγιο διανύοντας το μαγικό ταξίδι της μητρότητας, γεμάτο από περιπέτεια, τρέλα, χαρά, αγάπη και δημιουργικότητα!  Στόχος μου λοιπόν, είναι να μοιραστώ και με άλλες μανούλες σκέψεις, ιδέες, συμβουλές, προτάσεις για δραστηριότητες… και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να απασχολήσει μια μανούλα στις μέρες μας!»
Zebra's Blog Zebra’S Blog«Ονομάζομαι Μαρία, παντρεμένη με το Κωνσταντίνο εδώ και 12 χρόνια και μητέρα ενός αγοριού 8 ετών. Η δημιουργία αυτού του ιστολογίου είναι ένας σταθμός για μένα για να στεγάσω τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μου. Κάθε μέρα στο ιντερνετικό μου ταξίδι, ανακαλύπτω εικόνες και ιδέες και τις μεταφέρω στο σπίτι μου, στα αγαπημένα μου αντικείμενα.»
dipla-mou-mama Δίπλα μου μαμά«Ανάμεσα σε πάνες, αλλάγματα, μπιμπερό, αυτοκινητάκια που υπάρχουν παντού στο σπίτι, τα τάπερ μου που ακόμα μια φορά βγήκαν από το ντουλάπι και πρέπει να συμμαζέψω, τα παιδικά τραγουδάκια, τις παιδικές φωνούλες και ενίοτε τους καβγάδες μας, θα γράφω γι’αυτά που αγαπάω. Θέλω πολύ να μοιραστώ γιατί όπως είπε και μία φίλη μου, “και στον παράδεισο μόνος σου, χάλια είναι”.»
whoneedsanotherparentingblog Who needs another blog?Κατά τη γνώμη μου, everybody needs another parenting blog…Το blog αυτό, όπως και η ζωή μου, έχει πλέον καταληφθεί από την Ίριδα. Πιο παλιά θα σας έλεγα ότι δουλεύω στην online διαφήμιση, αγαπώ την σοκολάτα, κατάφερα να κόψω το κάπνισμα (χμ…) αλλά όχι και τα ψώνια!
happymumangie HappyMum Angie“Έμπνευσή μου για αυτό μου το ξεκίνημα, ο 5 μηνών γιος μου (Αύγουστος 2013) και όλα αυτά τα συναισθήματα που μου προκαλεί η ζωή σα νέα μαμά, τα οποία θέλω να εξωτερικεύω. Θα βρείτε και δημοσιεύσεις από την αρχή της εγκυμοσύνης μου γιατί είναι και αυτή μια περίοδος της ζωής μου πολύ έντονη που θέλω να μοιραστώ. Ξέρω πως όλα αυτά που νιώθω δε θα είναι πάντα θετικά, σίγουρα όμως θα είναι αληθινά!”
good-living Good Living Happy Life – Mommy DearestΕίμαι γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών,  κόρη, εργαζόμενη, σύζυγος και ερωμένη (του ίδιου άνδρα), φίλη και αδερφή και πολλά άλλα.  Αντιμετωπίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και πολύ συχνά αισθάνομαι ότι θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου, τις γνώσεις μου, αυτό που ανακάλυψα και με άλλους. Και αυτό έχω σκοπό να κάνω εδώ. Αυτά που θα διαβάζετε -αν τα διαβάζετε, είναι προσωπικές απόψεις, συμβουλές που έχω διαβάσει, πληροφορίες που έχω βρει στο διαδίκτυο ή σε άλλα μέσα και πράγματα που έχω δοκιμάσει.
mariakoumarianou Mariakoumarianou“Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι με τα μωρά και τον άντρα μου μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε και να βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά. Αρκεί να είμαστε οι 4 μας!”
vanilla Vanilla for Bliss“Είμαι η Όλγα! Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη και μαμά ενός μικρού αγοριού…
Αγαπώ πολύ το σπίτι, τη μουσική, το κρασί και τους φίλους μου. Σπούδασα και δίδαξα Διακόσμηση, στην πορεία έκανα στροφή στο εμπόριο, από εκεί … στο χειροποίητο και τώρα στο γράψιμο. Τον τελευταίο καιρό νιώθω οτι μου ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι και ευχαριστώ όσους με παρακίνησαν να δω πιο καθαρά κάποια κομμάτια μέσα μου!”
motherhood-dummies Motherhood for Dummies“Είμαι η Λίνα λοιπόν, κοινωνική λειτουργός στο επάγγελμα, σύζυγος του Παναγιώτη και μαμά του Θανάση. Μου αρέσει πολύ η δουλεία μου (ναι, ναι), οι διάφορες κατασκευές, το διάβασμα, η μουσική, τα γλυκά (και να τα φτιάχνω αλλά κυρίως να τα τρώω!) και φυσικά το ίντερνετ! Ζω στο υπέροχο νησί της Ρόδου, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν θα το άλλαζα για καμία πόλη!”
nea-manoula Νέα ΜανούλαΑυτό το blog έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη για τις γυναίκες  που προσπαθούνε να γίνουν μανούλες αλλά και για τις νέες μανούλες που μπήκαν από νωρίς σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, της Μαμάς . Εύχομαι η ξενάγηση σας εδώ μέσα να είναι υπέροχη και μαζί με την βοήθεια σας θα μάθουμε πράγματά σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, άλλα και την διαδρομή  στο μεγάλωμα του παιδιού μας και όχι μόνο.
ellinides-manoules Ελληνίδες Μανούλες στη Γερμανία

“Η δημιουργία αυτού του blog είναι η συνέχεια μιας υπέροχης κλειστής  ομάδας που έχουμε στο facebook.
Η ιδέα όμως ήταν ακόμη καλύτερη. Σκέφτηκα ότι θα μπορέσουμε με διάφορες συμβουλές  να βοηθήσουμε και άλλες μανούλες και γενικά οικογένειες ώστε να ορθοποδήσουν ή να ψαχτούν σε κάτι που θα τους είναι χρήσιμο και δε το γνώριζαν, και ίσως να χαλαρώσουν με τις εμπειρίες της καθεμιάς και να δουν ότι κανείς δεν είναι μόνος.”
 A little Something of us little thngs…little people make life so BIG….. A little Something of us
little thngs…little people make life so BIG…Μια μαμά που προσπαθεί να τα προλάβει όλα. Απο τα παιδιά, το σπίτι , την δουλειά της , τον σύντροφο και τώρα και το blog!!!!!Είμαι λοιπόν η Αφροδίτη…Εγώ….τι να πω για εμένα.Ποτέ δεν μου αρέσει να μιλώ για εμένα. Όχι απο εγωισμό…απλά γιατί νομίζω ότι κάποιος φαίνεται ποιός είναι απο τις πράξεις του…απο τα μάτια του….το χαμόγελο του.Και πιστέψτε με αυτά δεν λένε ποτέ ψέμματα!!!!!
mama-gia-spiti Μ@μ@ για σπίτι…  Είμαι μια μαμά, σαν όλες τις άλλες μαμάδες. Αποφάσισα να ανοίξω ένα παράθυρο σε αυτή τη μεγάλη γειτονιά, που λέγεται ίντερνετ, και να γνωρίσω νέους γείτονες. Να μάθω πώς σκέφτονται και τι νιώθουν. Να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Να μοιραστούμε συναισθήματα. Και καμιά συνταγή, για να γλυκαθούμε και να γλείψουμε τα δάχτυλά μας. Ακόμα ακόμα και μερικά χειροποίητα, που τυχαίνει να καταφέρουμε να φτιάξουμε. Καλώς σας βρήκα λοιπόν, γείτονες και καλώς σας δέχθηκα στο blogοσπιτάκι μου!
myangeland myAngeland

Με λένε Angelina, είμαι μια νεράιδα σήμερα, πριγκίπισσα αύριο, γοργόνα μεθαύριο, μπορώ να μεταμορφωθώ σε ότι θέλω και όποτε το θέλω! Μένω σε ένα κάστρο, και όποιος έχει αμφιβολίες έχω και αποδείξεις! Ταξιδεύω με το νου μου μέσα και έξω από τα παραμύθια μου! Τρελαίνομαι για χορό και παιχνίδια! Φοράω τα φτερά μου και ξεκινάω το ταξίδι μας..

antigonidio AntigonidioEίμαι η Αντιγόνη, μαμά ενός αγοριού λίγο μόνο μηνών, νέα blogger και πολύ ενθουσιασμένη με όλα όσα αφορούν το πάντρεμα και των δύο αυτών ιδιοτήτων!Απόφοιτος του Τμήματος Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας και γνώστης (έως πωρωμένη) με τα social media.
manoules ΜανούλεςΕίμαστε η Στεφανία,η Μαίρη και η Χριστίνα , τρεις μανούλες απο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος ,με διαφορετικές ηλικίες ,αλλά με κοινές ανησυχίες.Η ιδέα αυτής της σελίδας γεννήθηκε όταν έμεινα έγκυος(εγώ η Στεφανία) και άρχισε να υλοποιείται με τη γέννηση του μωρού μου.Αυτή η σελίδα φτιάχτηκε από εμάς για εμάς και για εσάς και έχει σκοπό να γίνει το προσωπικό μας/σας ημερολόγιο. Ό,τι σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε θα το γράφουμε εδώ.
mama-kai-ohi-mono Μαμά και όχι μόνο!!Καλώς ήρθατε στο «Μαμά και όχι μόνο!!». Είμαι η Σταματία, 32 ετών και μαμά του δίχρονου Λευτέρη. Αυτό το blog είναι αφιερωμένο στα κατορθώματα του γιού μου αλλά και στα πράγματα που μου αρέσει να φτιάχνω.
allforthemothers All for the mothers

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το δικό μας παραμύθι !

Θα χαρώ πολύ για τη συμμετοχή και τη βοήθεια σας σε αυτό και προσδοκώ στο τέλος του καλοκαιριού να έχουμε το δικό μας μοναδικό παραμύθι !

Ήρθε η ώρα Μανούλες να γίνουμε εμείς οι συγγραφείς και να δώσουμε κάτι από τον εαυτό μας να δώσουμε συνέχεια στην ιστορία όπως εμείς θέλουμε !

mama-nipiagwgos Μαμά (Νηπιαγωγός) με όριαΚαι το αποφάσισα! Ξεκίνησα! Πετάω σήμερα τη σαϊτα μου με τις σκέψεις μου στον απέραντο χώρο του internet… Και ψάχνω κι άλλες μαμάδες σαν και μένα. Μαμάδες που αγαπούν τα όρια. Μπορεί και να τις βρω. Μπορεί και όχι. Δεν το ξέρω! Ξεκινάω και όπου με βγάλει…..Προσδεθείτε! Απογειωνόμαστε! Σας εύχομαι να έχετε μία άνετη πτήση μαζί μου! Μπορείτε να μπείτε και να βγείτε όποτε θέλετε από την πτήση μας.Σ΄αυτό δεν βάζω όριο….
31evdomades 31 εβδομάδες!Και κάπως έτσι, αρκετά μετά τη γέννηση μιας μόνο κατά το φαίνεσθαι τοσοδούλας κόρης, γεννήθηκε το ημερολόγιο μιας τοσοδούλας μαμάς που έχει να παλέψει με τους πελώριους φόβους της και έχει βάλει στόχο να τους νικήσει μπας και σταθεί κάποτε στο ύψος της μεγάλης κόρης της. Είναι ένα ημερολόγιο για όσα μικρά μας φαίνονται μεγάλα και για όσα μεγάλα μας φαίνονται μικρά και πολύ θα ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντάς τα με το όνομά τους.
ellinida-mana Ελληνίδα Μάνα“Είμαι η Κατερίνα και πρόσφατα μεταλλάχθηκα σε Ελληνίδα Μάνα. Ο γιόκας μου, ο Δύσκολος Πελάτης , κατά κόσμον Θάνος, κάνει ότι γουστάρει, όποτε γουστάρει χωρίς να ρωτάει κανέναν. Και προπαντώς , πάντα χωρίς μπουφάν. Είμαι εδώ για να μοιραστώ την νέα μου καθημερινότητα και για να έχω αποδείξεις για αργότερα, όταν ο Δύσκολος Πελάτης μεγαλώσει και μου βγάζει το λάδι. Να του τα δείχνω και να του λέω λιποθυμώντας “Ορίστε βρε, εγώ αυτά περίμενα από σένα?? Εγώ που τράβηξα τόσα για να σε μεγαλώσω? Ιδού και οι αποδείξεις, διάβασε.Και που πας πάλι χωρίς το μπουφάν σου μου λες?”Ελπίζω να μου συμπαρασταθείτε, νομίζω (απ’ότι μου είπαν δηλαδή) , ότι τα πρώτα 20-30 χρόνια είναι δύσκολα”
kathe-mera-goneis Κάθε Μέρα Γονείς“Αφορμή για αυτό το ιστολόγιο έγιναν τα δύο μου αγόρια και το πόσο άλλαξε η ζωή μου με τον ερχομό τους. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια περιπέτεια. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια πρόκληση. Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά μαθαίνουμε.Και αυτό θα ήθελα να αντιπροσωπεύει αυτή η σελίδα. Να εκφράσει κάθε άνθρωπο που δεν γεννήθηκε γονιός, αλλά δεν περνάει ούτε μια μέρα από την ώρα που απέκτησε παιδί που προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος γονιός!Στόχος μου είναι να μοιραστώ με άλλους γονείς σκέψεις, ιδέες, προτάσεις για δραστηριότητες… και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να απασχολήσει έναν γονιό σήμερα.”
mommyinhappiness Mommyinhappiness“Είμαι η Μαριαντίνα, μαμά της Νικολέττας και σύζυγος του Γιώργου. Στο blog μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για τη μητρότητα και την οικογένεια, τις ανησυχίες μου για την καθημερινότητα, τις μικρές και μεγάλες χαρές μου…”
sailing-hearts-strawberry Sailing hearts and lemons, and a strawberry“Είμαι η Ινα, στα 30, μαμά μιας τρίχρονης φράουλας, και αυτό είναι μια προσπάθεια να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις και μετά τις πράξεις.”
taxidi-xotiko Bolibombi “Πριν λίγους μήνες μετακομίσαμε στην Στουτκάρδη. Για μένα ήταν μια επιστροφή στον τόπο, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, για τον Ιωνάθαν μία πρόκληση για σπουδές και εργασία και για τον Δαυιδ;;;;;; Δεν ξέρουμε. Έχασε το σπίτι του, τα ζωακια που φρόντιζε, τα μικρά και μεγάλα φιλαράκια του, τον ήλιο, την απέραντη θάλασσα και το τεράστιο κτήμα.Παρόλα αυτά έχω να πω πως η ζωη είναι πολύ ωραία γεμάτη εκπλήξεις, μυστήριο και μαγεία και εμείς θα τολμήσομε να τη ζήσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε.”
notaberry Not.A.BerryTο ταξίδι της γονεϊκότητας είναι ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό.Για να μην μακρηγορώ και σας κουράζω αγαπημένοι μου αναγνώστες (που δεν είσαστε ακόμα, αλλά που θα μου πάτε δεν θα μου ξεφύγετε), ξεκινάω σήμερα αυτό το blog με σκοπό να δώσω μία άλλη οπτική στο ταξιδάκι που λέγαμε παραπάνω.
Περισσότερα στις οθόνες των υπολογιστών σας…”
MommyWiki MommyWikiH Νίκη, η μαμά της Αγνής και η Μαργαρίτα, η μαμά του Νικόλα μοιράζονται στιγμές, σκέψεις και απαντήσεις μέσα από το blog τους!
Nurturing a flower Nurturing a flower“Για αυτό το υπέροχο μυαλό, για αυτό το υπέροχο κορίτσι που με συγκινεί ‘απέραντα, μέχρι τον γαλαξία’, για αυτό το κορίτσι που ο λόγος της είναι σοφός, τα μάτια της βαθιά, ο τρόπος που αγαπάει ανεξήγητος και που αν ποτέ κάποιος μου ξεκολλούσε το κεφάλι εκείνη θα ήταν εκεί να μου το κολλήσει, να μην ανησυχώ…2,5 χρόνια τώρα ζω με το κορίτσι που λέγεται Χριστίνα και νομίζω οτι την ήξερα πάντα.”Γωγώ
xotikoula-ligeri Ξωτικούλα ΛυγερήΕίμαι η Αλεξία, μαμά της Λυγερής και κόρη της γιαγιάς Λυγερής!
CretaMum Christina“Εκεί που νόμιζα ότι είχα ξεχάσει να γράφω εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ανακαλύπτω ξανά το γραπτό λόγο… χάρη πάλι στην τεχνολογία! Έπρεπε φυσικά να υπάρξει και η έμπνευση. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την κόρη μου τη Σοφία. Είναι απίστευτο το πόσο με έχει αλλάξει η μητρότητα. Ακόμα και ο αδερφός μου δε με αναγνωρίζει. Τις προάλλες διάβασε κάτι που είχα γράψει και σχολίασε: «Πολύ γλυκανάλατο για την αδερφή μου…» Εμ αδερφούλη, είμαι μαμά πλέον και άρα εξ’ ορισμού γλυκανάλατη!”
Μεγαλώνω, μεγαλώνεις, μεγαλώνειΗ Μαρία μας καλωσορίζει:”Γεια σου! Είμαι η Μαρία μαμά, σύζυγος, κόρη, αδελφή, θεία, κουμπάρα, νονά, φίλη, εργαζόμενη, συνάδελφος, κ.λπ. με ότι συνεπάγεται …. όλο αυτό! Έλα να μοιραστούμε, ότι μας απασχολεί, μας αρέσει, μας φοβίζει, μας κάνει εντύπωση. Καλώς όρισες!”
4 seasonsH Γεωργία μας συστήνεται:

“Αποφάσισα να κάνω επιτέλους πράξη κάτι που αγαπώ, κάτι που με ηρεμεί και με χαλαρώνει. Εύχομαι κι ελπίζω αυτό το blog να γίνει φίλος σας, μια καλή παρέα, μια συμπόνοια, ένα μοίρασμα σκέψεων και ιδεών. Σκοπός μου, να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα καταθέτοντας ο καθένας κάποια εμπειρία κάποιο από τα βιώματα του.”
mindthemum“Θέλησα να φτιάξω αυτό το blog, για να μοιραστώ όλα αυτά τα υπέροχα καινούργια πράγματα που ζω και μαθαίνω γιατί αυτό που νιώθω ως μαμά είναι τόσο μεγάλο που δε χωράει πουθενά.”
mia mama sta xena“Είμαι η Γεωργία, μαμά της Νικολέτας μου που είναι τώρα σχεδόν 10 μηνών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια τα άφησα όλα πίσω μου λόγω του σημερινού μου άντρα ο οποίος ζούσε μακριά.. Από τότε μένω κι εγώ μόνιμα στην Ολλανδία. Μου λείπει ο ήλιος, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Αλλά έχω την νέα μου οικογένεια εδώ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό…”
Little moments… big memories“Είμαι μαμά δυο μικρών αγοριών,σύζυγος και εργαζόμενη. Οι κατασκευές, η διακόσμηση και η φωτογραφία είναι αγαπημένες ασχολίες που με χαλαρώνουν και δίνουν μια δημιουργική πινελιά στην καθημερινότητα μου!”
365 days of blissΜαμά τεσσάρων παιδιών, που όταν την ρωτάνε “πώς τα καταφέρνεις” απαντά: “δεν τα καταφέρνω ειλικρινά αλλά προσπαθώ”.
Ένα blog που μας φέρνει σε επαφή με την καθημερινή ζωή της Μαριάννας μέσα από τη φωτογραφία.
Το σούσουρο“Ξεκινάμε δύο φίλες παιδικές, η Έλενα και η Λητώ. Απομακρυσμένες χιλιομετρικώς, αλλά πιο κοντά από ποτέ συναισθηματικώς. Μαμάδες-γυναίκες, γυναίκες-μαμάδες, μπερδεμένο ζήτημα. Αλλά αισιόδοξες. Και περίεργες και προβληματισμένες και με ατόφιο παλιμπαιδισμό. Σε λίγο καιρό, ελπίζουμε πως θα γίνουμε πιο πολλές στην παρέα, πως οι κουβέντες θα γίνουν πιο πολλές, πώς θα γίνει σούσουρο τελοσπάντων.”
counting-smiles Counting SmilesΜε φιλική και χαρούμενη διάθεση η Δήμητρα μας καλωσορίζει στο blog της:
“Όταν με επισκέπτεστε, θέλω να περνάτε λίγα λεπτά ξεγνοιασιάς, να χαμογελάτε και φυσικά να θέλετε να ξανάρθετε!”
Πάντα με καφέ (Σκέτο με Γάλα)Η Αγγελική, μαμά των μικρών Πάρι και Ορέστη, μας καλωσορίζει:
“Εδώ θα διαβάσεις, αν με τιμήσεις και κάτσεις για όσο κρατάει ένας καφές, τις σκέψεις μου. Τις σκέψεις μου για ο,τιδήποτε μου τραβάει την προσοχή ή με απασχολεί κατά καιρούς.”
MommyDaddy.gr“Εδώ θα γράψουμε για τα συναισθήματα μας από το ξεκίνημα της εγκυμοσύνης αλλά και όλη τη συνέχεια του μαγικού αυτού ταξιδιού, τις εμπειρίες μας, θα ζητήσουμε συμβουλές από άλλους γονείς και θα δώσουμε και τις δικές μας. Το έναυσμα για τη δημιουργία του blog είναι η επιθυμία μας να μπορέσει το μωρό μας όταν θα έρθει στο κόσμο και θα μεγαλώσει να μπορεί να διαβάσει και να αισθανθεί πώς νιώσαμε με τον ερχομό του και επειδή τα γραπτά μένουν διαχρονικά είμαστε εδώ για να του κάνουμε αυτό το δωράκι.”
Life… everywhere

“Αν δεν υπήρχαν computer και διαδίκτυο, η ζωή μου σίγουρα θα ήταν πάρα πολύ διαφορετική σε πολλά επίπεδα και με ποικίλους τρόπους. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου και της καθημερινότητας μου από επιλογή πρώτα κι έπειτα από ανάγκη. Ειδικά από τότε που ανακάλυψα τα μπλογκς και συνδέθηκε η αγάπη μου για το ιντερνετ με την παλιότερη αγάπη για το διάβασμα και το γράψιμο έχω κυριολεκτικά ερωτευτεί σφόδρα και κολλήσει.Το Φεβρουάριο έγινα για πρώτη φορά μαμά μιας μικρής κουκλίτσας, που την αγαπώ όσο κανένας και τίποτα άλλο στον κόσμο. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη, και η γέννα το ίδιο και μου άρεσαν πολύ σαν εμπειρία, τόσο που θα ήθελα να τα επαναλάβω σύντομα.”

Mamaggela

H mamaggela ανακαλύπτει τη ζωή, μέσα από την Ελευθερία της!”Γιατί γράφω αυτό το blog;
Μάλλον, επειδή δεν έχω καλή μνήμη ώστε να περιγράψω στην Ελευθερία, όταν μεγαλώσει, τις στιγμές της ζωής της.
Μάλλον, επειδή δεν υπάρχει το σωστό timing για να βλέπω τις φίλες μου και να λέμε τα μαμαδίστικά μας.
Μάλλον, επειδή ο άντρας μου [όπως κάθε άντρας] δεν είναι πολύ του ‘μπλα μπλα’ [όπως κάθε γυναίκα].
Μάλλον, επειδή όταν έγινα μαμά ξεκλείδωσαν άπειρα συναισθήματα που θέλω να μοιραστώ.”

So worth the wait

“Στις 22 Οκτωβρίου 2010 απέκτησα τον γιο μου…το υπέροχο αυτό πλασματάκι που μου έχει πάρει τα μυαλά!!! Μέσα από το blog μου μπορώ να σας πω τις εμπειρίες μου σαν νέα μαμά και να βοηθήσω τις φίλες που σκέφτονται να αποκτήσουν μωράκι.”

MammalMotherMore

“Μετά απο εναν σύντροφο, μια μετακόμιση, μία παραίτηση, ένα εργαστήρι και το κλείσιμό του, ενα γάμο, 2 παιδιά και 3 σκυλιά, ωρίμασαν οι συνθήκες για να γραφω την πρωτη μου ανάρτηση!”Καλή αρχή!

Babyglitter Blog

Μία ομάδα τεσσάρων γυναικών, η Σοφία, η Αλεξία, η Αλίκη και η Αμαλία γράφει στο Babyglitter blog για μια ποικιλία θεμάτων που αφορούν τους γονείς, δραστηριότητες, συνταγές και ό,τι άλλο βρουν ενδιαφέρον.

Belgrade-Serbia

H Εύη έφτιαξε αυτό το blog για να βρίσκουν πληροφορίες όσοι θέλουν να επισκεφτούν την Σερβία και το Βελιγράδι, και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή ως μαμά εκεί.

The playroom blog

“Κάθε μέρα, οι μικρές μου μού χαρίζουν νέες εμπειρίες, ιστορίες που θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να μοιραστώ με εσάς… μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες! Εδώ, θα βρείτε εύκολες ιδέες για να περάσετε πραγματικό και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, έξυπνες δραστηριότητες για να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, δημιουργικές προτάσεις που τα αποτελέσματά τους θα σας γεμίσουν περηφάνια. Άλλωστε, τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα σε ένα περιβάλλον που παίζουν.”

mama petounia
“Είμαι η mama petounia. Ζω στην Αθήνα μαζί με τον άντρα μου και την μικρή μας κόρη. Aγαπώ τα ταξίδια, τα cupcakes, τη σοκολάτα και τα ουράνια τόξα, κι ελπίζω αυτό το blog να γίνει αφορμή για ένα ωραίο και μεγάλο ταξίδι με συντροφιά μου όλους εσάς!”
Πώς έγινα μάνα

“Το blogging κάνει σοβαρά καλό στην υγεία. Οπότε προσθέστε το στην καθημερινότητα σας μαζί με πολλά φρούτα και λαχανικά.”
Ιστορίες με γέλια και με κλάματα στο “Πώς έγινα μάνα”!

 

Είμαι παιδί

“Είμαι παιδί σημαίνει σκέφτομαι και λειτουργώ σαν παιδί. Η αλήθεια είναι ότι αντιλαμβάνομαι τον κόσμο με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.
Χαμογελώ συνέχεια και γίνομαι ευτυχισμένο με πολύ απλά πράγματα. Η ψυχή μου είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και δεν γνωρίζω τί σημαίνει κακία. Κάποιες φορές θυμώνω μα γρήγορα το ξεχνώ. Αγαπώ με όλη μου τη δύναμη.
Λατρεύω το παιχνίδι. Μαθαίνω από όλους εσάς τους ενήλικες αλλά το μαγικό που συμβαίνει είναι ότι μπορώ να σας διδάξω συνάμα. Αν μάθετε από εμένα θα γίνετε καλύτεροι γονείς και αν εσείς γίνετε καλύτεροι γονείς, τότε εγώ θα είμαι πραγματικά το πιο ευτυχισμένο παιδί του κόσμου.

Lolipop

“Με λένε Γιώτα και τα τελευταία χρόνια ζω στα όμορφα Χανιά μαζί με τα 2 μου παιδιά και τον άντρα της ζωής μου .Ζούμε μια υπέροχη ζωή σε μια μονοκατοικία δίπλα στη θάλασσα. Μέσα από αυτο το blog ελπίζω να πάρω και να δώσω πράγματα, να αδειάζω τις σκέψεις μου, να εκφράζομαι και να μοιράζομαι.”

Parents Land Gr

“Με λένε Μαρία και φυσικά είμαι ΜΑΜΑ. Το blog αυτό απευθύνεται σε γονείς βασικά αλλά γενικά και σε όσους αγαπούν τα παιδιά .Φτιάχνεται με αγάπη και την φαντασία όλων μας. Γιατί όσα χρειάζεται να μάθει ένας γονιός δεν τελειώνουν ποτέ .Και φυσικά νιώθεις πολύ καλύτερα όταν μοιράζεσαι τις αγωνίες σου, τις λύπες και τις χαρές σου με άλλους.”

Όπου υπάρχει θέληση…υπάρχει και τρόπος!!

“Είμαι η Μ., μαμά μιας μικρής ταλιμπανούλας, σύζυγος, νοικοκυρά, εργαζόμενη, κόρη, αδερφή, φίλη… ότι είμαστε λίγο πολύ όλες και η καθεμιά μας ξεχωριστά!”

Ο μικρός πρίγκιπας & το κοριτσάκι μου

“Μια τυχαία συνάντηση μας έφερε κοντά κι ένα υπέροχο καλοκαίρι μας κράτησε τους δύο ΜΑΖΙ… Ως τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας ο Μικρός μας Πρίγκιπας κι αργότερα… το Κοριτσάκι μας! Κι είμαστε οικογένεια! Αυτή την όμορφη, καθημερινή, τρελή, δημιουργική κι απόλυτα αληθινή συνύπαρξη θέλουμε να μοιραστούμε…”

Οι μικρές μου στιγμές

Το blog μίας μαμάς δύο κοριτσιών, που είναι γεμάτο σκέψεις, εμπειρίες και υπέροχες “μικρές στιγμές”!

marron

“Τι να έχεις;” Σε αυτό το ερώτημα απαντούν τα post της marronblogger, τα οποία είναι πάντα γραμμένα με θετικό πρόσημο.
Κάθε post, τροφή για σκέψη!

Το Τετράδιο…

Στο blog αυτό, που είναι το blog του Babyfeat, θα βρείτε όσα η Εβίτα και Δήμητρα βρίσκουν αξιόλογα και θέλουν να μοιραστούν. Μαγειρεύουν, παίζουν με τα παιδιά και προτείνουν, δημιουργούν και γράφουν για όσα αφορούν τις οικογένειες τους και την κοινωνία.

Parenting solutions that worked for me
shared for the world to seeΈνα από τα λίγα αγγλόφωνα blog που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογό μας, το οποίο η MothaFifi ξεκίνησε στα Αγγλικά για να το διαβάζουν και οι φίλες της από το εξωτερικό.
Have fun!
Εν Γάμω Βίος
Η Ιωάννα είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια και ζει κι εργάζεται στην παλιά πόλη της Γκρενόμπλ της Γαλλίας το το σύζυγό της και τη μικρή της κόρη. Είναι ενθουσιώδης μαγείρισσα και της αρέσει να φιλοξενεί και να μαγειρεύει για φίλους!
Εμάς μας φιλοξενεί διαδικτυακά στο blog της!
Sweet Life of mine

Μία περήφανη μαμά, μας καλωσορίζει στη ζωή της με όμορφες φωτογραφίες, λίγα λόγια και πολλή αγάπη!

Οι αναμνήσεις μου
H Νατάσα, μαμά δυο κοριτσιών 3,5 ετών και 6 μηνών, μοιράζεται τις αναμνήσεις της, με την ελπίδα κάποτε να τις διαβάσουν και να μάθουν πόσο σημαντικές είναι και πόσο άλλαξαν τη ζωή της ίδιας και του μπαμπά τους.
Inventive mommy
“Οι χαρές της μητρότητας και όχι μόνο” είναι το tagline της Αντιγόνης aka inventive mom και περιγράφει τους προβληματισμούς της και καθημερινές καταστάσεις με ρεαλισμό και ζωντανή γλώσσα.Αγαπημένη μας φράση ότι οι μαμάδες “…όλες είμαστε κάτι σπέσιαλ αφού καταφέρνουμε και τα βγάζουμε πέρα και τις περισσότερες φορές πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε.”
Ημερολόγιο ενός μωρού
Το μωρό μεγαλώνει όμως η μαμά του δεν παύει στιγμή να μας μεταφέρει μικρές και μεγάλες του στιγμές από το παρόν αλλά και το πρόσφατο παρελθόν, στιγμές και σκέψεις καθημερινές δοσμένες με απλότητα, ειλικρίνεια και αυθορμητισμό… όπως σε ένα απλό ημερολόγιο!
Super mommies on line

“Είσαι μαμά; Έχεις την ικανότητα να κάνεις πάνω από 4 πράγματα ταυτόχρονα? Ο ελεύθερος προσωπικός σου χρόνος αγγίζει το μηδέν? Πας στην δουλειά για ξεκούραση? Μήπως όταν ακούς την λέξη βουνό, σου έρχονται αυτόματα στο μυαλό βουνά από ασιδέρωτα? ε τότε….. Καλώς ήρθες στις super mommies” Έτσι μας καλωσορίζει στο blog της η angel_, η μαμά της μικρής Λούσυς.

Moments

“Η ζωή φαίνεται να είναι συναρπαστική, δημιουργική, έντονη, κουραστική, ανατρεπτική, πολύπλοκη, απλή, ενδιαφέρουσα” μας λέει η Irene, που έχει πτυχίο πολιτικού μηχανικού από το Πολυτεχνείο της Ξάνθης και είναι μαμά δύο μικρών παιδιών. Ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Τα τρία μυρμηγκάκια
Μία χαρούμενη οικογένεια που μόλις ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του blogging και μας υποδέχεται στο blog της με το εξής καλωσόρισμα:”Τα τρία μυρμηγκάκια δεν ήταν πάντα τρία. Αρχικά είχαμε ένα μυρμηγκάκι που γνώρισε ένα άλλο μυρμηγκάκι και το αγάπησε. Για την ακρίβεια, αλληλοαγαπήθηκαν. Έτσι έγιναν δύο τα μυρμηγκάκια. Αυτοκόλλητα, παντού μαζί. Μαζί για σπόρους, μαζί για νεράκι, μαζί στο βουνό, μαζί στη θάλασσα. Και μια μέρα λένε: “Δεν παντρευόμαστε;” Και παντρεύτηκαν. Μετά από λίγο να σου, τσουπ, και το μυρμηγκομωράκι τους… Τρία, λοιπόν, μυρμηγκάκια, αγαπημένα, δεμένα, ευτυχισμένα – οικογένεια!”Καλή αρχή!
Share your likes
Η Σοφία μας συστήνεται ότι αν θέλεις να μάθεις λίγα πράγματα για εκείνη μόλις με 5 λέξεις.Δημιουργία, πάθος, αλήθεια, θετική σκέψη, αγάπη.Εμείς έχουμε να πούμε ότι πέρα από αληθινό ψαχτήρι, πάντα μοιράζεται με πηγές απίθανες ιδεές, και φωτογραφίες και λύσεις για DIY κατασκευές, αλλά μπορεί και να σε εκπλήξει όταν εκεί που δεν το περιμένεις γράφει κείμενα σαν αυτό… Αυτό Το Blog Έχει Μια Ιστορία. Θα την Πω “Ο Ήλιος Βγαίνει Πάντα” που πραγματικά μας συντάραξε όταν το πρωτοδιαβάσαμε … από τις πιο δυνατές στιγμές που ζήσαμε στα ελληνικά blogs μαμάδων το 2011!
Polyannas’s days
“Παλιά γράφαμε ημερολόγιο….. τώρα bloggάρουμε. Λίγο από μαγειρική, λίγο από ψυχολογία γονέα, συζύγου, φίλης, γυναίκας κι εργαζόμενης, λίγο απ’ όλα γενικά, αλλά πάντα μέσα από το πρίσμα του παιχνιδιού της χαράς. Τι Πολυάννα είμαι άλλωστε!?!?!”
My lovable baby

“Ζω το όνειρο, τη χαρά, την ευτυχία… της μητρότητας από τις 11 Αυγούστου 2011 που έφερα στον κόσμο το αγγελικό μου πλασματάκι. Από τότε πλέω σε πελάγη ευτυχίας…αλλά και κολυμπώ στα βαθιά. Πετάω στους 7ους ουρανούς…αλλά και στα σύννεφα. Βρήκα τον εαυτό μου…αλλά έχω χάσει τον ύπνο μου. Ηρέμησα…αλλά και τρέχω με 1000. Με λίγα λόγια, είμαι μία χαζομαμά που “πετάει”, “κολυμπάει” και “τρέχει”. Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω όλο και περισσότερα & προσπαθώ να coolάρω όλο και περισσότερο. Λατρεύω το μωράκι μου και το μεγαλώνω με απέραντη αγάπη, υπομονή & ευσπλαχνία. Μέσα από εδώ θέλω να μοιραστώ μαζί σας, με παιχνιδιάρικη διάθεση πάντα (που ως χαζομαμά διαθέτω στο φουλ) προσωπικές εμπειρίες, σκέψεις, προτάσεις…αλλά και διαβάσματα & ακούσματα από διάφορα γραφόμενα και λεγόμενα. Με λίγα λόγια ό,τι μου έρχεται στο νου και ό,τι φτάνει στα μάτια και στα αυτιά μου…”

Διονυσία Μπίθα Διονυσία Μπίθα

Πίσω από κάθε φωτογραφία σε αυτό το blog θα βρείτε πολλές ιστορίες, όμορφες διηγήσεις, πολλά συναισθήματα, κείμενα δυνατά και ζωντανά αλλά και τόσο προσωπικά, τόσο αυθεντικά και αληθινά που θα θέλετε να μοιραστείτε και σεις με την σειρά σας.Απαραίτητη στάση στις περιηγήσεις σας στα blogs των μαμάδων!

kanima

Finding and making just for kids! Η Καλλιόπη, ο Νικόλας και η Μάνια, σας προσκαλούν στην παρέα τους να απολαύσετε τα ευρήματα και τις δημιουργίες των μαμάδων τους!

bebisthoughts

Το μωρό της διπλανής πόρτας, το λένε Γιάννη, είναι 18 μηνών στις αρχές του 2012 και μας ξεδιπλώνει τις σκέψεις του γιατί πιστεύει ότι “… τα μωρά υποεκπροσωπούνται στο διαδίκτυο” και για να σπάσει “… και λίγη πλάκα. “

My Venia

Είμαι 30 χρονών και η μικρή μου 7 μηνών, είναι το πρώτο μας παιδάκι και κάθε μέρα ζώ αυτό που μου λέγανε ΄΄αν δεν γίνεις μαμα δεν θα καταλάβεις΄΄ ε ναι λοιπον έχουμε ξετρελαθεί και τώρα πια το λέω και εγώ..

2 boys + hope 2 boys + hope“Εγώ..μια μαμά που της αρέσει να φτιάχνει, να ονειρεύεται, να ταξιδεύει. Εδώ είναι ο χώρος που μιλάω για την καθημερινότητά μου.”
Theano a m@mmy on line

Η Θεανώ μοιράζεται ένα σωρό ιδέες για κατασκευές, διακόσμηση, μαγειρική και οτιδήποτε άλλο θα κάνει τη ζωή με τα παιδιά μας ομορφότερη!

Προφανώς θα αδυνατίσω!

Η Τζωρτζίνα μας καλωσορίζει στο blog της! “Είμαι η Georgina Kassavetes μάνα και σύζυγος 2 σε 1,
Στο blogging από το Μάη του 2011 με στόχο να αδυνατίσω. Τα κιλά μου πολλά και οι αντοχές μου περισσότερες!
Προφανώς θα αδυνατίσω λοιπόν!
Για την υγεία μου!
Για την αισθητική μου!
Για τη μάνα μου και την αδερφή μου!
Για τη Νίκη που απειλεί να με απαλλάξει από τα ρούχα που δε με χωράνε!
Για τον άντρα μου και το παιδί μου!
Όποιοι αναξιοπαθούντες ομοιοπαθείς, ευπρόσδεκτοι!
Στη σελίδα μου δεν πεινάει κανείς!”

Motherhood Tales

“Είμαι η Έλενα, μαμά δύο αγοριών, 3,5 και 1,5 έτους, σύντροφος, καθηγήτρια. Σε αυτό το blog λέω τα βράδια να γράφω τις ιστορίες μου από τον κόσμο της μητρότητας που εντελώς ξαφνικά έχει γίνει ο κόσμος μου (κοίτα να δεις, είμαι μαμά!). Τις ιστορίες που οι μαμάδες δεν προλαβαίνουν να πούνε μες στη μέρα, αυτές που δεν ομολογούν ή που ξεχνάνε να αφηγηθούν γιατί υπάρχουν ‘δουλειές’ που πρέπει να γίνουν. Επίσης είμαι και επίδοξη συγγραφέας. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα που το σκέφτομαι μητρότητα χωρίς storytelling ίσως και να μην υπάρχει.”

SuperMomRocks
“Είμαι μια μαμά 2 ζουζουνιών της Αννυς και του Στάθη ! Μένουμε στην πανέμορφη Σαντορίνη ! Α! Έχω και έναν κούκλο άντρα 4 χρόνια μικρότερό μου ;-) Είναι γκαφατζής και ξεχασιάρης όπως όλοι τους….Τον τυραννάω αλλά με λατρεύει…”
Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Στέλλα και ο Κωνσταντίνος γράφουν συνεχώς και σταθερά τα τελευταία 5 χρόνια και μοιράζονται όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές και τους προβληματισμούς τους για κάθε θέμα που τους απασχολεί εντός και εκτός οικογένειας, ενώ δεν είναι λίγα τα reviews στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας που διαβάζουν οικογενειακώς! Ίσως μετά απο την ανάγνωση μερικών αναρτήσεων να κάνουν και εσάς να ζηλέψετε την ζωή μακρυά από την κουραστική Αθήνα, και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο παραμονής στα περίχωρα μιας επαρχιακής πόλης!

Aspa Online

Γνωρίσαμε την Άσπα και τις κόρες της μέσα από αυτό το ιστολόγιο τόσο καλά, που όταν πρωτοσυναντηθήκαμε δεν νιώσαμε καμία αμηχανία. Σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Η αμεσότητα, ο αυθορμητισμός και η θετική ενέργεια που εκπέμπουν οι αναρτήσεις της Άσπας, ίσως να είναι ο λόγος που δεκάδες άλλοι αναγνώστες νιώθουν την ανάγκη να αφήσουν σχόλια σε κάθε της ανάρτηση. Και την θαυμάζω ακόμη περισσότερο που βρίσκει την ενέργεια και το κουράγιο της να απαντάει σε κάθε σχόλιο ξεχωριστά…

Annoula’s & Erato’s mom

Τα blogs ξεκινήσανε ως ημερολόγια. Η μαμά της Άννας και της Ερατώς ξεκίνησε και αυτή από το 2005, με ένα από τα πρώτα blogs, να καταγράφει τα κατορθώματα της πρώτης της κόρης της και περιγράφει στιγμές από την καθημερινή τους ζωή και ακόμη συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο όπως άρχισε. Όπως λέει και η ίδια: “Σε κάποιους μπορεί να φαίνονται καθημερινότητα, αλλά για μας είναι είδηση!” Και όποιος στην καθημερινότητα του βρίσκει ειδήσεις σίγουρα θα ταυτιστεί με τις καθημερινές ιστορίες της Ευαγγελίας!

Μαμά ετών …39..!

Το Νατασσάκι είναι παντού! Στα blogs, στο facebook, στο buzz. Μοιράζεται κείμενα, ιδέες, προβληματισμούς. Δίνει κουράγιο και σχολιάζει με χιούμορ τα κείμενα και την επικαιρότητα με τους δεκάδες φίλους της και αναγνώστες της, που έχουν λατρέψει τόσα χρόνια το ιδιαίτερο γράψιμο της γεμάτο λογοτεχνικές επιρροές. Ίσως να έχει παίξει σημαντικό ρόλο η κρητική της καταγωγή για όλη αυτή την αίσθηση φιλοξενίας που αναδεικνύεται από όλες τις σελίδες του blog της. Σίγουρα όμως η μεγάλη παρέα της χωράει και άλλους πολλούς αναγνώστες! Για αυτό μην αργήσετε να γνωριστείτε μαζί της και να την ανακαλύψετε μέσα από τις εκατοντάδες αναρτήσεις της!

Angel of Evil Why not both?

H Debby είναι από τις μαμάδες που ανακάλυψαν το blogging πολύ πριν την μητρότητα. Μία φωνή και μία παρουσία διαφορετική. Διαβάζει πολύ, εξερευνάει ότι διαβάζει και ακούει, έχει πάντα την δική της άποψη και γράφει τις σκέψεις της χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να κοιτάζει αν αυτές είναι αρεστές στους πολλούς. Παθιάζεται και σίγουρα μια “γενναία” και σε βάθος χρόνου περιήγηση στο blog της Angel or evil? Why not both… θα κάνει και σας να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι… …και ας μην μιλάει πάντα για τους λατρεμένους της δίδυμους!

Kate loves Greg Kate loves Greg

Το blog της Μαμάς Βίκυς είναι γεμάτο πρωτότυπες ιδέες, διασκεδαστικές κατασκευές και νόστιμες δημιουργίες. Το μπιφτέκι μεταμορφώνεται σε κοριτσάκι, τα μακαρόνια με κιμά σε γατούλα, η ομελέτα σε μικρό σπίτι στο λιβάδι. Ποιο παιδί θα μπορέσει να τους αντισταθεί; Αλλά και ποιος μεγάλος; Προτάσεις για ατέλειωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά αλλά και πολλές έξυπνες λύσεις για τους γονείς. «Ελάτε να δημιουργήσουμε παρέα!»

Saigon & Baygon Inc.

H Saigon και ο Baygon. Δύο κολλητοί που μοιράζονται για τέταρτη χρονιά ένα blog! Στην πορεία η Saigon με τον άνδρα της τον Woody απέκτησαν ένα μωράκι (κοντεύει άνδρας τώρα! :p), και κάποιες από τις αναρτήσεις απέκτησαν και ένα άλλο χρώμα, ήρθαν προτάσεις για πλεξίματα για μωρά και άλλα πολλά. Το κέφι, ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός δεν έφυγαν ποτέ. Και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να ανακαλύψετε πολλές όμορφες, ασυνήθιστες αλλά όχι ακριβές ιδέες για δωράκια για μικρούς αλλά και μεγάλες… γιατί μην ξεχνάτε ότι οι μαμάδες έχουν ανάγκη από μικρά δείγματα αγάπης που στην ουσία αποδεικνύουν ότι τις σκεφτόμαστε πάντα και τους αναγνωρίζουμε τα όσα κάνουν για τα μικρά μας…

Το blog μιας μαμάς To Blog μιας Μαμάς

Η μαμά Λυδία δίνει μια πολύ πιστή περιγραφή του blog της: “Αυτό εδώ το blog δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια παράθεση ή κατάθεση, αν θέλετε, των προσωπικών μου ερευνών όσον αφορά στο μεγάλωμα του μωρού μου. Τελικά η μητρότητα δεν είναι τόσο αυτόματη όσο νόμιζα. Θέλει ψάξιμο. Πολύ ψάξιμο! Και οι γνώσεις που αποκόμισα από αυτό το ψάξιμο ίσως χρειαστούν και σε κάποια άλλη μαμά.(…)Και επειδή είναι να μην κάνεις το ξεκίνημα με τα blogs… λίγο καιρό πριν η Λυδία ξεκίνησε και το δεύτερο blog της με τίτλο Test Θετικόν το οποίο είναι το ημερολόγιο που κρατούσε από την πρώτη της εγκυμοσύνη και το οποίο αποφάσισε μετά απο πολύ καιρό να το “ξεκλειδώσει” και να το μοιραστεί μαζί σας! Πραγματικά η κάθε της ανάρτηση πρόκειται για ένα χείμαρρο σκέψεων για θέματα κοινά, καθημερινά, αλλά με τα μάτια μιας γυναίκας που νιώθει το σώμα της, την φύση της να αλλάζει…

(Not) just mums (Not) Just Mums

Η Yolina ξεκίνησε και πάλι το γράψιμο τον Μάϊο του 2010, όπως μας πληροφορεί στο πρώτο της πόστ. Γράφει όμορφα, με χιούμορ που ξεχωρίζει, αυθόρμητα, ψάχνει το ιντερνετ για τα καλά, προτείνει αλλά και συστήνει να αποφύγουμε ότι δεν της άρεσε. Σα να βρήκε (ακόμη μία μαμά… αν προσέξετε και το προηγούμενο blog…) την έμπνευσή της! H Yolina μας υπόσχεται ότι θα κοιμίζει το γιο της και εκείνη θα γράφει, θα γράφει, θα γράφει… και μεις της υποσχόμαστε ότι θα διαβάζουμε, θα διαβάζουμε, θα διαβάζουμε τις αναρτήσεις της!!!

Peeekaboo

Από τις παλιές blogger η peekaboo γράφει με πολύ όμορφο και απλό τρόπο για την ζωή με το πρώτο της μικράκι αλλά και την “διαδικασία” και την προετοιμασία της να υποδεχθεί το δεύτερο μικράκι της… που καταφτάνει! Αναρτήσεις ποικίλλες, με θέματα και κλασσικά αλλά και πιο ασυνήθιστα, που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και σίγουρα θα συγχρονιστείτε μαζί της για να διαβάζετε στην ώρα τους τα νέα της κείμενα.

Babywearing

Η Στέλλα ανακάλυψε τους μάρσιππους αγκαλιάς και την τέχνη να φοράει κανείς το μωρό του από το 2005. Συνεχίζει ακάθεκτη ακόμη και παραμονές της γέννησης του τρίτου της παιδιού να διαδίδει μέσα από τις πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από εμφανίσεις της στην τηλεόραση όλες εκείνες τις πληροφορίες και τις συμβουλές που χρειάζονται όσοι νέοι γονείς δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει και πάλι μετά απο πολλές δεκαετίες τους μάρσιππους. Και η δραστήρια μαμά δεν μένει εκεί. Μέσα από ένα νέο της blog με τίτλο “Πως γίνεται..;” δείχνει ακόμη και πως να ράψετε το τέλειο φόρεμα (εγκυμοσύνης;)!

Είμαι μαμά Είμαι μαμά

25χρονη κοπέλα κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει θετικό. Είναι η πρώτη της παρέας και δεν ξέρει πού να πει όλα όσα ζει. Έτσι φτιάχνει ένα blog να το διαβάσει η κόρη της όταν μεγαλώσει. Στο μεταξύ αρχίζουν, όμως, να το διαβάζουν και άλλοι πολλοί! Η κοπέλα γεννάει και το blog από “Είμαι έγκυος” γίνεται “Είμαι μαμά”. Και η παρέα μεγαλώνει και η ζωή πλέον παίρνει άλλο χρώμα..!”

Μέσα στο blog θα βρει κανείς όλα όσα βιώνει η Ολίβια ως μαμά του τρομερού της μωρού, προτάσεις για αγορές, σκέψεις και προβληματισμούς για τα πάντα, αληθινές ιστορίες τοκετού από αναγνώστριες, φωτογραφίες δωματίων, βαφτίσεων… και το κυριότερο… σχόλια! Πολλά πολλά σχόλια στις πολλές πολλές αναρτήσεις της από άλλες μαμάδες bloggers και μη!
"Κατά της επιλόχειας κατάθλιψης" Κατά της επιλόχειας κατάθλιψης

H Κάλλη μέσα από τις προσωπικές της εμπειρίες και δυσκολίες ψάχνει λύσεις, βρίσκει ενδιαφέροντα άρθρα, γράφει τις σκέψεις της για την επιλόχεια κατάθλιψη αλλά και πλήθος άλλων θεμάτων που ενδιαφέρουν τις μαμάδες! Και αν σας ενδιαφέρει η διακόσμηση του σπιτιού σας, μπορείτε να την βρείτε με την καλή της φίλη mamma el και στο Ηome design by el & kal να μοιράζονται συμβουλές και να λύνουν απορίες!

Τρίτο Καζάνι αριστερά
Η athinovio δεν μασάει τα λόγια της. Και γράφει με όμορφα και δυνατά επιχειρήματα τις σκέψεις της για τα παιδιά της, τον κόσμο, την πολιτική και την χώρα. Ζεί στην επαρχία, αλλά είναι πολίτης όλου του κόσμου και το επάγγελμα που ακολούθησε (δεν θα σας το προδώσουμε) αντικατοπτρίζει και τον δυναμικό και αντισυμβατικό της χαρακτήρα. Της αρέσει πολύ και η μουσική… άλλωστε δεν παύει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε της σχεδόν ανάρτηση!
"Κοιλίτσα.com" Κοιλιτσα.com

H κοιλίτσα μεγάλωνε επί εννέα μήνες και όταν τελικά ξεφούσκωσε πήρε μαζί της και τα εκπληκτικά της κείμενα και τους διαλόγους με την κόρη της από την κοιλιά. Η φασολίτσα έγινε μικρή πριγκίπισσα και κάποιες από τις τελευταίες της ιστορίες πλέον μπορείτε να διαβάσετε μόνο εδώ! Ελπίζουμε σύντομα να ξανασυναντήσουμε τις ιστορίες της κοιλίτσας έστω και από άλλο μέσο!

"Mamma El" Mamma El

Μια δραστήρια, πολυάσχολη και με ποικίλα ενδιαφέροντα μαμά, σας προσκαλεί στον κόσμο της. Καθημερινές αναζητήσεις, ενδιαφέροντες σύνδεσμοι, εκδηλώσεις και διαγωνισμοί, αλλά και πιο προσωπικά κείμενα με τα οποία μοιράζεται και τις όμορφες στιγμές της με τα παιδιά και τις φίλες της αλλά και κάθε άλλο που μπορεί να ενδιαφέρει μία μητέρα, μία εγκυμονούσα ή μια γυναίκα που θέλει να λύσει τις απορίες της.

"Α μπε μπα μπλογκ" Α μπε μπα μπλογκ…!!!

H Νέλλη στο blog της πετάει από θέματα για τους γιους της, το σχολείο της, μέχρι και ιστορίες και παραμυθια μέχρι και ποιήματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα την βαρεθείτε γιατί σε όλες της τις αναρτήσεις είναι έντονη η θετική της διάθεση, η αισιοδοξία που εκπέμπει ακόμη και στα δύσκολα και σίγουρα η παιχνιδιάρικη διάθεσή της.

"Καλημέρα 958 fm" Καλημέρα 958fm

Το ιστολόγιο της εκπομπής “Καλημέρα, όλη μέρα” που μεταδίδεται στον 958fm της ΕΡΤ3

Γαϊτανάκι Γαϊτανάκι

H Ελίζα που διατηρεί επίσης το blog Off to a nation of two (+one) ζει με το σύζυγό της και το γιο της στο Λονδίνο. Διαβάστε στο blog της ιδέες, έμπνευση, τέχνη και μονολόγους που αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί.

"New Age Mama" Newagemama.com

Η Παναγιώτα ξεκίνησε το blog της για να μοιραστεί σκέψεις, απόψεις, ιδέες και εικόνες από την καθημερινότητα της και την καθημερινότητα των παιδιών της. Είναι μαμά δύο κοριτσιών, τα οποία όπως λέει η ίδια πλούτισαν τη ζωή της με υπέροχες εμπειρίες κι έφεραν στο προσκήνιο την έντονη ανάγκη να αναθεωρήσει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο και τον ίδιο της τον εαυτό.

"Yogamama" Yogamama

“Μια Μάνα Γης από τα Ιμαλάια στην Αθήνα.Όταν κράτησα το Νεπαλάκι στην αγκαλιά μου ήξερα οτι σύντομα η ζωή μου θα αλλάξει και ο ρόλος μου στη ζωή θα εμπλουτιστεί με πολύ σημαντικές αξίες. Λίγες εβδομάδες μετά έμεινα έγκυος…”

mamades-sto-dromo Μαμάδες στο δρόμο

Η Ήλια, η Αντωνία και η Χριστιάνα αγωνίζονται μέσα από το blog τους αλλά και από τακτικές δράσεις, για καλύτερους  και πιο ασφαλείς δρόμους.”Σκοπός μας: να είμαστε όλοι, αλλά κυρίως τα παιδιά μας, ασφαλείς στο δρόμο.”

Φτερουγίσματα Φτερουγίσματα
Η Φλώρα έχει έναν άγγελο και όταν είναι σε καλή διάθεση δεν παύει να γράφει για αυτόν, για τις όμορφες αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές, τις ατάκες του, πάντα με ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και ειλικρίνεια.Θα δείτε επίσης την γνώμη της για κάθε επίσκεψη που κάνει, είτε είναι αυτή σε παιδότοπο, είτε σε μουσείο, είτε σε διακοπές με την οικογένειά της χωρίς να χαρίζεται αλλά και να μην διστάζει να γράφει ότι καλό ξεχωρίζει!
"Women Space blog" WomenSpace

H Μαριάννα είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, αλλά είναι και μαμά. Το blog της WomanSpace είναι ένας γυναικείος χώρος δημιουργίας, σκέψης, εμπειρίας, συναισθημάτων, προβληματισμού και κυρίως… Δράσης!

mama…

“Μου αρέσουν τόσα και τόσα…Μα πρώτα από όλα μου αρέσει να είμαι μαμά.Φοβάμαι ότι η μητρότητα με έκανε βαρετή αλλά αυτό θα το κρίνουν άλλοι…”

My litlle Prince Nikolas

Και ξαφνικά, στα καλά καθούμενα έγινα μαμά…. Βοήθεια!!!!!! Έφερα στον κόσμο ένα πρίγκηπα. Η απλά συναρπαστική καθημερινότητα του να ζεις με ένα παιδί. Φιλάκια από μένα, Μαρία

Ζήστε

“ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΙΑ…. και μαζί μου ο μικρός μπέμπης μου.. ο πρίγκιπας μου.”

Ανακαλύπτοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της ζωής

Τώρα έχω βοηθό σε μερικές απο τις κατασκεύες που φτιαχνω… τα ‘μικρά χέράκια’ της κορούλας μου,που με μεγάλη χαρά περιμένει να πιάσει χαρτόνια κόλλες και τα υπόλοιπα υλικά…για να δημιουργήσει!!!!! Στο μπλογκ μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις δημιουργίες μου αλλά και οτι άλλο ανακαλύπτουμε με την κόρη μου απο τους θησαυρούς της ζωής μας!!!!

hoolaboola

Μην ξεγελαστείτε από τον τίτλο και το πανέμορφο στήσιμο του! Αυτό το blog είναι ελληνικότατο, αλλά γράφει και σε άλλη διεύθυνση (hoolaboola.com) τα ποστ του στα Αγγλικά! Και γιατί όχι, δύσκολα θα βρείτε και σε ξενόγλωσσα blogs του είδους, ένα blog μαμάς, γεμάτο τόσες υπέροχες ιδέες για διακόσμηση παιδικών δωματίων, για πάρτυ, για ασχολίες παιδικές, για χειροτεχνίες και ότι άλλο μπορεί να κάνει τα σπίτια μας και την ζωή των παιδιών να γεμίσει χρώμα, φαντασία και καλαισθησία!

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι Το μικρό σπίτι στο λιβάδι

Σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις το 2005, η mirelen γράφει: “Θα είναι σαν ένα μικρό σπιτάκι όπου θα περνάω τον χρόνο μου, όταν έχω χρόνο, ή όταν θα νομίζω ότι έχω και θα καλώ τους φίλους μου να το επισκεφτούν. Μπορεί να είναι μικρό αλλά χωράμε όλοι. Κάπως έτσι το φαντάζομαι.”Στο μικρό σπίτι στο λιβάδι σήμερα, εκτός από τους δύο γονείς μένουν και δύο υπέροχα μικρά κορίτσια. Και είναι βέβαια πάντα γεμάτο με φίλους!

Μάνα είναι μόνο μία

“Είμαι σαν τη Μαίρη Παναγιωταρά, μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρά”

Μητρικός θηλασμός

Ενημέρωση και υποστήριξη για νέους γονείς

Άρες μάρες..κουκουνάρες

Έχω τέσσερις γιούς (αγορομάνα με τα όλα μου!).

Οι δυό είναι μεγάλοι κι έχουν χαράξει την δική τους προσωπική πορεία στη ζωή…

τα δυο μικρά, τ’αστροπελέκια μου όπως τα λέω,είναι δεκατριών και δεκαπέντε χρονών.

Here, there..everywhere!

H Εβίτα ζει κι εργάζεται στο Βέλγιο με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά από όπου μας μεταφέρει το κλίμα της καθημερινής τους ζωής.Γιατί εξάλλου “όλα είναι μισά αν δεν τα μοιράζεσαι!”

ecofamily, γιατί όλοι μια οικογένεια είμαστε!
The Sunny Side of Life!

Γίναμε γονείς και από τότε στη ζωή μας όλα έχουν τη φωτεινή τους πλευρά!

PopArt

“Είμαι η Καλλιόπη (aka popelix, Πόπη) και είμαι καλά! Μητέρα (της κουκουβάγιας τα παιδιά είναι τα πιο όμορφα!), σύζυγος του Δρ. Α. Χ. και εργαζόμενη κατ’ οίκον, Work At Home Mom δηλαδή ως μάστορας του διαδικτύου.Μιλάω πολύ (!!!) και τα τελευταία χρόνια γράφω ακόμα περισσότερο, εδώ αλλά και αλλού, για υφασμάτινες πάνες, για κουζινομαγειρέμματα και φυσικά για την εργασία των μητέρων από το σπίτι.”

Μαμά Κουκουβάγια

Ένα blog που φιλοδοξεί να γίνει για την Μαμά Κουκουβάγια μία δοκός ισορροπίας ανάμεσα στην ψυχή, τις σκέψεις, τα όνειρα, τα θέλω, και τις ανησυχίες της Για αυτό και θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα κείμενα για διακόσμηση, μαγειρική, κατασκευές, ταξίδια και άλλα. Και που ξέρετε μπορεί να προκύψουν και φιλίες!

Spicy Life

Η Βιβή εκτός από γυναίκα, ενεργός πολίτης, επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα είναι και blogger! Δεν περιορίζεται σε “εξειδικευμένη θεματολογία” και μοιράζεται από το blog της οτιδήποτε της κεντρίζει το ενδιαφέρον, της εξάπτει την φαντασία, της ανεβάζει τη θερμοκρασία ή της προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία.

ξανθομπούμπουρας

Είμαι μια νέα μαμά και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μέσω του blog μου, όλη την εμπειρία που είχα στην εγκυμοσύνη αλλά και όσα θα έρθουν από εδώ και πέρα. 

Διδυμάκια εν δράσει

Μέσα από αυτό εδώ το blog θέλησα να μοιραστώ την ζωή μου με τα θαυματάκια μου,τις ανησυχίες μου όσο αφορά το μεγάλωμά τους και να γνωρίσω κι άλλες διδυμομανούλες για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες!

Του κανενός το ρόδο
a mother’s diary

Μια μαμά με τρία παιδιά γράφει και για το παρόν και για το παρελθόν. Υπάρχουν και όμορφες και άσχημες στιγμές και σκέψεις, και γέλια και θυμός. Όπως σε κάθε οικογένεια και γονιό! Μια αυθεντικότητα που θα σας συναρπάσει όπως και μας. Προσέχει καλά τι γράφει μιας και την διαβάζουν και τα παιδιά της και συζητάνε τις αναρτήσεις. Και είναι ωραίο να νιώθουμε άνετα να μοιραζόμαστε με τα παιδιά μας τις σκέψεις μας για αυτά και την ανατροφή τους!

Οι ιστορίες της μαμάς!!!

Είμαι η Βάσω και έχω μία κορούλα την Ειρήνη! Μου αρέσει να ασχολούμαι με το internet και να ψάχνω διάφορα θέματα και ακόμη περισσότερο ότι αφορά τα παιδιά!

Rubies and Clouds

Rubies για τη RoubinakiM και Clouds για τη Nefosis. Ένα κοινό blog γεμάτο προσωπικές σκέψεις και εμπειρίες.

Alice on Board

Eγώ είμαι η πέπη, η μαμά της αλίκης: βασικά μόνο αυτό αναφέρω στο βιογραφικό μου. εκτός βέβαια και από το “alice on board” που αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου που με ώθησε στην αναζήτηση νέων πραγμάτων, νέων ιδεών και νέων προτάσεων.

x-psilikatzoy

“ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΄ΜΑΙ”
Από αυτή τη φράση, ξεκινά κάθε μου σκέψη, κάθε μου προσπάθεια, κάθε μου όνειρο. Υπό αυτό το πρίσμα βλέπω όλους τους ανθρώπους και αυτός είναι ο ορισμός της ισότητας στο δικό μου λεξικό.Η ζωή και οι προβληματισμοί μου βρίσκονται σε αυτό το blog.

Off to a nation of two (+one)

(the story of a bilingual family)Η οικογένεια της gaitanaki βρίσκεται πλέον μόνιμα Λονδίνο. Τελικά πόσο εύκολη είναι η προσαρμογή μιας δίγλωσσης οικογένειας στα νέα δεδομένα. Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ένα παιδί 2,5 ετών που τώρα ξεκινάει να μιλάει σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον. Μέσα από μικρές αναρτήσεις στα αγγλικά, παρακολουθούμε και μεις τις καθημερινές αγωνίες των γονιών, τις δυσκολίες, αλλά… και τα επιτεύγματα του μικρού τους παιδιού!

Ο μικρός μου Άγγελος

Μια μητέρα που αν και αρχικά κοροϊδευε τα blogs και θεωρούσε ντεμοντέ τα ημερολόγια, τελικά άνοιξε ένα δικό της για να μοιράζεται την χαρά, την λύπη, τις σκέψεις της και να δείχνει στο μικρό της όταν μεγαλώσει, το πόσο το αγαπάνε οι γονείς του!

Μάνα, Μανούλα, Μαμά…

“Είμαι η Μαρία Γεωργία και ζω στην Αθήνα πια, με τον σύζυγό μου Παντελή, τον τεσσάρων ετών Δημήτρη και τον ενός έτους Απόστολο-Ραφαήλ μας.Αυτό το blog είναι η προσπάθειά μου να πω στα παιδιά μου αργότερα τί μας άρεσε να κάνουμε όταν ήταν μικροί, να βρω κοινούς κώδικες με άλλες μαμάδες και μπαμπάδες, να μιλήσω για ό,τι μ’ ενδιαφέρει… Καλώς ήρθατε, καλά να περάσουμε!”

Gold mum

Αυτό το blog μπορεί μια μέρα να εξελιχθεί σε αξιόλογη πηγή πληροφοριών για τους γονείς. Αυτός είναι ο στόχος μου!

In the sea of life you’re just a minnow
Το μικρό μου blog

Ένα ταξίδι στην περιπέτεια της μητρότητας!

Studio8

Studio 8 has been the result of Loving, Dreaming and Living the extreme magic of childhood , inspired and guided by the eyes and hearts of my two children, ages now 5 and 3.

Sweet Family

η ζωή είναι πολλή μικρή ώστε να αγνοώ της μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές που μπορώ να αφιερώσω στους αγαπημένους μου…

daddy-cool Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 4χρονης γλυκιάς ζουζούνας και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα. Πλέον είμαι και blogger και σας περιμένω!!!

Παίζουμε μαζί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από το παιχνίδι! Τα πάντα για την μαμά και τον μπαμπά και όλους όσους αγαπάμε τα παιδιά!

Titikaki Tsomp-Tsomp

Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα..ζήλεψα αυτόν τον τρόπο έκφρασης.”και γιατί δεν κρατάς απλά ημερολόγιο?”σκέφτηκα.Γιατί λέει,ήμουν καλή στην έκθεση και βάλθηκα να σας το αποδείξω!!!

my motherhood

Από την ημέρα που απέκτησα το πρώτο μου παιδί άρχισα να βλέπω διαφορετικά την καθημερινότητά μου και να βαδίζω με διαφορετικούς ρυθμούς. Οτιδήποτε του παρελθόντος χρόνου δεν είχε θέση στην νέα μου πραγματικότητα,πράγμα που με δυσκόλεψε πολύ στην αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη μα τα πράγματα σιγά σιγά πήραν το δρόμο τους. Εσείς πώς αισθανθήκατε; Τι άλλαξε στην ζωή σας; Ότι θέλετε να μοιραστείτε,θα είμαι εδώ μαζί σας και ότι απορίες έχουμε θα τις ψάξουμε μαζί!

γονείς με κολικούς

Αυτό το blog αφιερώνεται στους γονείς. Ειδικά σε αυτούς που έχουν ‘’κολικούς’’ και ‘’βγάζουν δόντια’’.  Γιατί όλοι τα περνάμε και είναι ωραίο να τα μοιράζεσαι.Είμαι μαμά. Αλλά είμαι και γυναίκα, είμαι και σύζυγος, είμαι και εργαζόμενη.

Μητέρες και εργασία από το σπίτι

Μια μαμά που αποφάσισε να εργαστεί από το σπίτι μετά από την απόκτηση των παιδιών της και μια μαμά που εργαζόταν στο σπίτι πριν ακόμα αποκτήσει παιδί, είναι οι δημιουργοί του ιστολογίου mammasworkathome.

KidsCloud.gr

“Πστεύω ότι όταν τα συναισθήματα μοιράζονται, τα θετικά πολλαπλασιαζονται και τα αρνητικά διαιρούνται. Νομίζω ότι [αυτό το ιστολόγιο] είναι μια καλή ευκαιρία να καταγράψω τις εμπειρίες μου μοιραζόμενες.”

Οι σημειώσεις της μαμάς…...

Το να είσαι “ΜΑΜΑ” είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο!!
Μαζί σας θα μοιραστώ “μικρά” και “μεγάλα” και μην διστάσετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο….
Kids and the city

H Αννίτα Δρόσου, είναι σύζυγος και μαμά 2 αγοριών … κατ’ επάγγελμα αρχιτέκτονας και από χόμπυ φωτογράφος… internet freak και πρόσφατα και blogger. Το blog της είναι μια συλλογή από εμπνευσμένες ιδέες για διακόσμηση παιδικού δωματίου, μαστορέματα, χειροτεχνίες, δραστηριότητες, ακόμα και συνταγές τόσο για τις μανούλες όσο και για τα μικρά τους αγγελούδια.

Τρία Τέκνα

“Τρία τέκνα” είναι και ο τίτλος αυτού του blog! Κι αν δε σας φαίνονται πολλά τα 3 παιδιά σήμερα, ειδικά όταν δουλεύουν και οι δύο στο ζευγάρι, τότε ίσως εξιστορώντας σας σιγά σιγά τις περιπέτειές μας να αναθεωρήσετε… Τρία τέκνα είναι πάρα πάρα πολλά!

Της νύχτας τα καμώματα…

Όταν τα φώτα χαμηλώνουν …. οταν ο ήχος της ησυχίας δυναμώνει …. οταν το παιδικό κρεβατακι φιλοξενεί ενα κουρασμένο κορμάκι …. τοτε η μαμα βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της! Είμαι η Βασια …. και οι νυχτες ειναι δικιές μου!

Home is where your story begins…

Δεν είμαι συγγραφέας, ζαχαροπλάστισσα, διακοσμήτρια ή φωτογράφος, μα προσπαθώ να τα παντρέψω όλα μαζί στο blog, το οποίο αποτελεί για μένα διέξοδο από την ρουτίνα μου, στην προσπάθειά μου να βάλω σε τάξη τις ατελείωτες ιδέες μου και να τις υλοποιήσω.

Kapa. Me without you…tea without a biscuit

Η ζωή περνά όπως όλων…σε ρυθμούς τρελούς, δουλεύοντας απίθανες ώρες και προσπαθώντας ταυτόχρονα να παίζουμε όλους τους ρόλους μας (σύζυγος, γονιός, γιός, κόρη, εργαζόμενος, φίλος, κλπ.) με επιτυχία.
Καμιά φορά…το καταφέρνουμε!!!Μαζί σας θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για δημιουργία και για μια καθημερινότητα γεμάτη χρώμα!

Corfu Mum

H Αναστασία είναι αστρονόμος και προσπαθεί να φέρει σε επαφή τα παιδιά με τη μαγεία της αστρονομίας και της επιστήμης. Στο blog της που το ξεκίνησε όταν έμεναν στην Κέρκυρα και το συνεχίζει τώρα από Αγγλία, όπου που ζουν πλέον μόνιμα, θα διαβάσετε τις εμπειρίες της ως μητέρα καθώς και το πως αντιμετωπίζουν τα δύο της παιδιά την προσαρμογή στην καθημερινότητα μιας άλλης χώρας.

Ταξιδεύοντας: η άλλη όψη

Το μπλογκ αυτό είναι ένα μέσο να μοιράζομαι ιστορίες, σκέψεις, άρθρα, και ιδέες…

Επειδή πιστεύω στον διάλογο και εμπιστεύομαι την κρίση των αναγνωστών τα σχόλια είναι ελεύθερα. Σας περιμένω λοιπόν!
Personalmother

This is Mariam, mother of two. Blogging about children, parents, family and many many more…

Mama’s (goody) bag
Ανθομέλι

Γυναίκες, σύζυγοι, μητέρες, αδερφές… και κάπου εκεί ανάμεσα λίγος προσωπικός χρόνος να μοιραστούμε μαζί σας όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν και κάνουν την καθημερινότητά μας γλυκιά σαν… μέλι!!!

Owl Mommy

Μαμά blogger και μαμά κουκουβάγια! Σε αυτό το blog γράφω για τη ζωή με το παιδί μου. Για τις βόλτες μας, για ότι καινούριο μας συμβαίνει, για ότι με απασχολεί. Μοιράζομαι ότι βρίσκω ενδιαφέρον από αυτά που διαβάζω, αγοράζω ή συζητώ στην καθημερινότητα μου. Κάνω αληθινές δημοσκοπήσεις και διαγωνισμούς και γενικά μεταδίδω τη θετική μου ενέργεια! Όλα τα σχόλιά σας, ιδέες και προτάσεις είναι καλοδεχούμενα!

junior Junior diaries

“Έχω πολλούς τίτλους που μ’ ακολουθούν, αλλά αυτούς που λατρεύω είναι το παραμυθατζού, χρόνιαααα σύζυγος και τρελήηηη αγορο-μάνα! Με όποια σειρά τα δεις για μένα είναι το ίδιο.”Τάδε Έφη…

Mama from Greece

“Γεια σας! Είμαι η Βικτώρια, κατάγομαι από την πανέμορφη Χαλκιδική και μένω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι μαμά του μικρού Δημήτρη που γεννήθηκε τον Μάιο του 2010.Δημιούργησα αυτό το blog με κεντρική ιδέα να εξυμνήσω (σε μία περίοδο που όλοι κατακρίνουν την Ελλάδα) την ελληνίδα μάνα και γιαγιά αλλά και να κρατήσω συντροφιά στις άλλες μαμάδες του διαδικτύου προσφέροντας τους ιδέες για να περνάνε τέλεια με τα μικρούλια τους αλλά και μαθαίνοντας παράλληλα μέσα από εσάς το πώς να είμαι η τέλεια μαμά!”

  mama-35

ένα blog για γυναίκες 35+ που ζουν τη μητρότητα λίγο πιο “αργά” από κάποιες άλλες.

Αmelie law – Επιμελώς αμελής & Λοιπά Παράδοξα.
nasiasblog
My blueprint
Οταν τα αστερια πεφτουν…”Όταν έπαψα να κάνω όνειρα.. ξύπνησα και άρχισα να ζω μια ζωή όμορφη σαν όνειρο..”
greekmom
   Alepou in the market

 

Μπαμπάδες

stefanospapadopoulos Στέφανος Παπαδόπουλος

Εμπνευσμένος από την αγάπη των παιδιών του, δημιουργεί παραμύθια και ιστορίες, που τους διηγείται τα βράδια.

kitsosmitsos Ό,τι φας κι ό,τι πιεις aka Kitsosmitsos

Παν…άρχαιος blogger που εκεί που έγραφε για τα άπειρα ταξίδια κι εμπειρίες του, τώρα γράφει για την πατρότητα και τον μικρό του Λόρδο!

dad-rules Dadsrules.gr

Το dadsrules είναι μία εναλλακτική ιδέα από νέους μπαμπάδες (και όχι μόνο) η οποία φιλοδοξεί να παρέχει σε όλους μία διαφορετική – νεανική – ματιά στην πατρότητα! Μέσα από βιωματικά άρθρα των συντακτών αλλά και μέσω συνεργασιών με ελληνικά και διεθνή σχετικά sites η πληροφόρηση είναι αντικειμενική και αληθινή με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

happy-daddy Χάπι Daddy 

Μόνος ταξιδιώτης με τη βαλίτσα μου γεμάτη αρώματα, αναμνήσεις και συναισθήματα, προσπαθώ να φωτίσω με το φακό μου το δρόμο προς την Ιθάκη για τον γιο μου. Ρίχνω ένα παιχνιδιάρικο βλέμμα & ένα συνένοχο χαμόγελο στη ζωή, κι η ζωή θα μου την κάνει την χάρη…

me-wheelchair Me and my wheelchair

Γειά σας!Είμαι ο Νίκος πατέρας 2 αγοριών και μετά από ένα τροχαίο κινούμαι με αμαξίδιο.Έφτιαξα αυτό το blog ώστε να παρουσιάσω την ζώη μου μαζί με το αμαξίδιό μου,την αποκατάστασή μου και το μεγάλωμα των γιών μου!Έλπιζω οτι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσω να βοηθήσω και άλλους που είναι στη θέση μου να δουν τη ζωή αισιόδοξα και να καταλάβουν ότι τίποτα δεν τελειώνει αν εμείς δεν το θέλουμε.

newdadontheblog.grΤο newdadontheblog είναι το blog ενός πολύ φρέσκου μπαμπά. Απευθύνεται σε νέους μπαμπάδες που θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά – με στυλ και χιούμορ.
My Life… And more Uninteresting Stuff“Το blog αυτό είναι το καταφύγιό μου από την καθημερινότητα. Εδώ θα μιλάω μόνο για ό,τι με ευχαριστεί. Βιβλία που διάβασα, μουσική που άκουσα, ταινίες που είδα, μέρη που επισκέφτηκα, στιγμές που θέλω να μοιραστώ. Όλα με τη δική μου ματιά.”
FromGR2UKΟ Δημήτρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε οικογένεια στην Ελλάδα αλλά τον Σεπτέμβρη του 2011 πήρε την απόφαση ζωής να μεταναστεύσει στην Αγγλία. Ας τον ακολουθήσουμε στο ταξίδι του μέσω του blog του!
apo tin gonia
“Πάντα έγραφα λίγο. Συνήθως και λίγα επίσης, η έκθεση δεν ήταν το αγαπημένο μου μάθημα.Υπήρξαν πολλές φορές που σκεφτόμουν κείμενα που δεν γεννιόντουσαν ποτέ. Αχνοφαίνονταν και χάνονταν στη λήθη στην καθημερινότητα του μυαλού μου. Υπήρξαν όμως και φορές που χρειάστηκε να βάλω τις σκέψεις-λέξεις στη σειρά είτε σε κείμενο “δημοσίας χρήσης” ή για κάποια παρουσίαση ή ακόμα και στο φέισμπουκ. Έγιναν αιτία παρότρυνσης ν’ ασχοληθώ συστηματικότερα.Τώρα τελευταία που όλοι γράφουν κάτι κάπου, αποφάσισα να μπώ κι εγώ στο χορό.”Κι έτσι, ένας νέος blogger γεννήθηκε, κι εμείς θα παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον!
…..dimiscon…..Ένα blog που δεν είναι ένα καθαρά “μπαμπαδίστικο”!
“Εδώ κάθομαι και γράφω ό,τι μου κατεβαίνει το κρανίο”, είναι η πρώτη φράση που θα δει κανείς, όταν μπει στο blog του Δημήτρη.Και μας εξηγεί: “Όταν όμως είσαι μπαμπάς, όλα, ή σχεδόν όλα, όσα σου κατεβαίνουν στο κρανίο, περνάνε μέσα από αυτή σου την ιδιότητα… Πολιτικοποιημένος και μπαμπάς; Αγανακτισμένος και μπαμπάς; Πλακατζής και μπαμπάς; όπως θες, το λες.Είναι πάντως, η δική μου καθημερινότητα, που αποτυπώνεται σ’αυτό το blog…”
fatherscape
Ένας μπαμπάς με έντονη κοινωνική δράση έφτιαξε το blog αυτό από “…μια βαθύτερη ανάγκη να “επικοινωνήσω” με το νεογέννητο γιό μου όλα αυτά που καθημερινά συμβαίνουν γύρω και μέσα μου, ελπίζοντας ότι θα του είναι χρήσιμα στο μέλλον για να κατανοήσει καλύτερα το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε.”
tobebakimou
Μπαμπάς, Σαλονικιός και περήφανος για τον μπέμπαρό του!Δεν διστάζει να αποκαλύψει συναισθήματα και φυσικά να μιλάει με το γιο του, να τον συμβουλεύει και να του εξηγεί ότι κάνουνε για εκείνον!
Just a daddy
O Βασίλης έχει χιούμορ, ψάχνεται, ψάχνει στο διαδίκτυο, ψάχνει παντού να βρει πράγματα ενδιαφέροντα για το γιο του, για τις καινοτομίες, για έμπνευση απέναντι στην κρίση.
Φληναφήματα au lait από τον ΤΖΩΤΖΙΟΥ.Φλυαρίες ποικίλου περιεχομένου, που πολύ αμφιβάλλω αν θα ενδιαφέρουν πάνω από 2 άτομα (εμένα συμπεριλαμβανομένου :) Αυτά γράφει ο ΤΖΩΤΖΙΟΥ αλλά έλα που τείνω να πιστέψω ότι πρέπει να έχει από τους πιο φανατικούς αναγνώστες -ουκ ολίγοι – εφόσον μπορούν και καταλαβαίνουν το ιδιαίτερο αλλά πολύ ιδιοφυές χιούμορ του. Νομίζω ότι με τον καιρό οι “φλυαρίες” του θα ενδιαφέρουν παααρααα πολλές και πολλούς ακόμη…
Blogging for nothing από τον Eriol78

Η φράση blogging for nothing μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Αλλά διαβάζοντας τα κείμενα του eriol78 δεν σου μπαίνει ποτέ η ιδέα ότι τα διάβασες for nothing. Και αγωνιά, αλλά και συμβουλεύει ανοιχτά. Έχει άποψη και αν δεν ήταν αυτοί οι φρενήρεις ρυθμοί μιας οικογένειας με δυο μικρα παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα διαβάζαμε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα ποστ.

Μπαμπάκης από τον mpampakis όπως ακριβώς τον φωνάζει ο γιός του…ή για να ακριβολογούμε όπως τον φώναζε πριν 4 χρόνια που ξεκινούσε το ιστολόγιο του. Ένας μπον βιβέρ που θα θελε πολύ να μιλάει για γκουρμέ καταστάσεις και κρασιά που τα λατρεύει, αλλά όταν μιλάει για το γιο του και την οικογενειά του κάνει όλους του τους αναγνώστες να τον λατρεύουν εκείνοι!!! Μην διστάσετε να ψάξετε να αναζητήσετε παλαιά του κείμενα… αν δεν αντέχετε την αναμονή μέχρι να τα ξεθάψουμε εμείς απο εδώ!
Think In Advance από τον spdd

(νέο blog: spdd was here)”To blog αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τα ενδιαφέροντα και γενικά οτιδήποτε μου κάνει εντύπωση. Πράγματα που με ενθουσιάζουν, με ενοχλούν αλλά και με χαλαρώνουν ενίοτε, βρίσκουν το δρόμο τους εδώ. Ένα πράγμα που με αποσυντονίζει και με διαολίζει όσο τίποτα άλλο, είναι η αδιαφορία για τον άλλον, η αναισθησία, η γαϊδουριά (εντάξει, δεν είναι 1 πράγμα, είναι 3). Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω post 12 φορές την ημέρα, και ο φόρτος εργασίας με εμποδίζει κάποιες φορές από το να γράψω για αρκετές ημέρες. Πάντα επιστρέφω όμως.” ο Spdd αυτόπαρουσιάζεται στο blog του. Σε μας μένει να παρουσιάσουμε και το άλλο του blog… με τις περιπέτειες και τις ατάκες των Ζουλάπι και Σκούρκος!

Σκέφτομαι άρα υπάρχω από τον philos

Παλιά το slogan του ήταν “γράψτο πριν σου φύγει”. Τωρα λέει “I share therefore I am…” Σκέψεις, ερωτήματα, φωτογραφίες…πολυλογίες…αλλά ανάμεσα σε τόσα διαφορετικού τύπου και αταίριαστες μεταξύ τους αναρτήσεις που και που γράφει για τους μικρούς του με θαυμασμό και ενθουσιασμό όσο τους βλέπει να μεγαλώνουν και να διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Vassilis Online από τον Vassilis

Ένας Πήτερ Παν που γράφει σαν χείμαρρος με γενναίες δόσεις χιούμορ! Ενα κείμενο του Βασίλη πάντα συνοδεύεται με ένα βιντεάκι, με λίγο wiki, με μπολικά ερωτήματα και πολλές φωτογραφίες (κατά προτίμηση σε macro). Η γυναίκα του τώρα τελευταία βέβαια ζει με μία απορία… Μήπως εξωγήινοι της απήγαγαν τον άνδρα και τον αντικατέστησαν με κάποιον που τραβάει φωτογραφίες κάθε ώρα και στιγμή! Παρακαλείται αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να έρθει σε επαφή με τον admin… Thank you in advance!

Το Blog του Theo Coach από τον TheoCoach

Ο Θοδωρής ζει στο Κιλκίς αλλά είναι συνεχώς δίπλα μας μέσω των social media και των blogs. Στο προσωπικό του blog βρίσκει το χρόνο και μας μεταφέρει προσωπικά περιστατικά, σκέψεις, συμβουλές, όχι μόνο από την οικογένειά του αλλά και από κάθε τι άλλο βρίσκει ενδιαφέρον, δίνοντας την προσωπική του ματιά, το δικό του στίγμα. Μοιράζεται κείμενα και φωτογραφίες του, απλά, κατανοητά και λιτά. Και τελευταία μοιράζεται και πολλές από τις ατάκες του γιου του. Μεγαλώνουν τα παιδιά και αλλάζει ο τρόπος που τα βλέπουμε. Αλλάζουν και όσα μας κάνουν να τα χαιρόμαστε, όσα μας κάνουν να γελάμε, οι φόβοι, οι αγωνίες μας και οι τρόποι διαπαιδαγώγησης τους. Αλλάζουν και τα blogs μας και έχουμε δυνατή την αίσθηση ότι ο Θοδωρής θα μοιράζεται ολοένα και περισσότερα κείμενα με όμορφες στιγμές της οικογενειάς του καθώς και χρήσιμες και σημαντικές συμβουλές.

Ημερολόγιο ενός πατέρα Ημερολόγιο ενός πατέρα

Ο Κώστας Στοφόρος, μπαμπάς τριών παιδιών που όμως βρίσκει το χρόνο και την διάθεση όχι μόνο να ασχολείται αλλά και να γράφει καθημερινά στο blog του για τα παιδιά του… αλλά και για οτιδήποτε άλλο βρίσκει ενδιαφέρον σε έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά, για ότι θέμα τον απασχολεί, για την επικαιρότητα, για τους φίλους του και φυσικά για τα βιβλία του! 5 μετράμε αυτή την στιγμή στην πλαϊνή μπάρα αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμη, αν κρίνουμε από την δημιουργικότητα που τον διακρίνει! Αν διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο να εξερευνήσετε το ημερολόγιο του Κώστα Στοφόρου σίγουρα θα επιστρέφετε πολύ συχνά για να σας μεταδίδει μέρος από την αστείρευτη ενέργεια του!

Everything you know is wrong
liketobite
pediatre
InnerScapes
Η Λυδία πολεμάει με τον καρκίνοΆφθονο γλυκό χαμόγελο στο πιατάκι
Ψαροκόκαλο

“… στο λαιμό να σου κάτσει” αλλά εμείς δεν πτοούμαστε. Ο μπαμπάς με το ψευδώνυμο snowball είναι ένας πολυπράγμων πατέρας, που δεν διστάζει να γράφει για καθε τι σχετικό και άσχετο τον επηρρεάζει, απασχολεί και ενδιαφέρει. Γράφει απλά, χωρίς περιστροφές και δεν διστάζει να ρωτήσει και την γνώμη σας, για όσα δεν ξέρει ακόμη! Και σεις μην διστάσετε να μοιραστείτε την γνώμη σας μαζί του γιατί κάθε διάλογος μαζί του αποκτά ενδιαφέρον!

Ημερολόγιο κατασκήνωσης
Καρπουζοκέφαλος

Οι περισσότεροι σκεφτόμαστε ότι αυτά που γράφουμε στα blogs μας, τα γράφουμε και για τα παιδιά μας για να τα δούνε όταν μεγαλώσουν. Ο Καρπουζοκέφαλος γράφει αναρτήσεις προς τα παιδιά του, μιλώντας τους σε πρώτο πρόσωπο, με χιούμορ, με ευαισθησία και το κυριότερο… χωρίς να ντρέπεται να τους δείξει τα συναισθήματα του!

babaka?
Just an Ordinary Pontios
father Manos
1000 & 1 συμβουλές
Τελευταίος… πάντα…
Μπαμπάδες εν δράσει

 

Αλλά και μερικές … εκπληκτικές γιαγιάδες!

Γιαγιά Αντιγόνη
Έγινα 57! Ε! και…
Evie μια παλιά Αθηναία
Είμαι Γιαγιά

 

… και παππούδες

moreib

 

Αλλά και μία νουνά γράφει για το βαφτιστήρι της!!!

Από την νονά μου

Blogs που είναι σε private mode ή έχουν καταργηθεί :

(αλλά έχουμε δημοσιεύσει posts τους)

Blogs που δεν ανανεώνονται πια:

(αλλά παραμένουν online και αγαπημένα)

 

Για όλα τα παραπάνω blogs που προς το παρόν έχουμε απλά σύνδεσμο χωρίς να συνοδεύονται από περιγραφή ακόμη, όσο προχωράμε στην προβολή αναρτήσεων και από αυτά θα βάζουμε και σε αυτά την περιγραφή τους. Είναι περιττό να πούμε ότι μπορείτε να μας προτείνετε με σχόλια σας, τυχόν προσωπικά ιστολόγια άλλων μαμάδων ή μπαμπάδων που δεν τα έχουμε ακόμη ανακαλύψει, προκειμένου η λίστα μας να γίνεται με το καιρό όσο το δυνατό πιο αντιπροσωπευτική και ολοκληρωμένη. Και μια μικρή διευκρίνηση: Θέλουμε blogs τα οποία όχι απλά να τα γράφει μία μητέρα ή ένας πατέρας, αλλά … … blogs στα οποία να μπορεί να βρεί κάποιος μία δυο αναρτήσεις σχετικές με παιδιά ή τις σκέψεις, τις αγωνίες ή τις εμπειρίες που έχει προσωπικά ο ίδιος γραμμένα με την ιδιαίτερη οπτική ενός γονιού!

167 comments for “Blogs Μαμαδων Μπαμπαδων

 1. 26/08/2012 at 4:37 μμ

  Γεια σας κι απο μένα!!
  Τι χαρά που σας βρήκα μέσα στον ατελείωτο κόσμο των blogs!!
  Είμαι καινούργια bloger και νέα μαμά και είναι μεγάλη χαρά να βλέπω πως κι άλλες Ελληνίδες μαμάδες ασχολoύντε με τα blogs!
  Θα ήθελα πολύ να γίνω κι εγώ μέλος της υπέροχης συντροφιάς σας!!!
  Αυτό είναι το blog μου :http://mamamiapetounia.blogspot.gr/
  Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!!

  • mamadesmpampades
   02/09/2012 at 10:25 πμ

   Καλή αρχή στον κόσμο του blogging λοιπόν! Προσθέτουμε το blog σου σήμερα. Θα είμαστε σε επαφή!

 2. ολγα
  04/08/2012 at 2:29 μμ

  Ειλικρινα ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια που εχει γινει να συγκεντρωθουν ολα τα blogs για μαμμαδες και μπαμπαδες εδω.Χαρηκα παρα πολυ οταν το ειδα γιατι και εγω εχω λιγο καιρο που βρισκομαι στην blogoσφαιρα και θα ηθελα παρα πολυ να γινω μελος αυτης της τοσο ομορφης παρεας.Θα ηταν μεγαλη μου χαρα να ριχνατε μια ματια και στην δικη μου προσπαθεια στο http://mammadesendrasi.blogspot.gr.Σας ευχαριστω εκ των προτερων και καλη συνεχεια σε οτι και αν κανετε μανουλες.

  • mamadesmpampades
   02/09/2012 at 10:24 πμ

   Όλγα καλώς ήρθες! Προσθέτουμε το blog σου σήμερα. Καλή συνέχεια και θα τα λέμε!

 3. 26/07/2012 at 8:58 πμ

  Μαμάδες και Μπαμπάδες γεια σας! Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα! Ασχολούμαι με το blogging λίγο καιρό τώρα και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό γι΄αυτό θα χαρώ να γίνω μέλος της παρέας σας. Θα με βρείτε στο http://www.poseginamana.gr.
  Σας ευχαριστώ και καλή σας μέρα από τα όμορφα Χανιά!

  • 31/07/2012 at 3:28 μμ

   Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Θα συμπεριλάβουμε το blog σου άμεσα και θα είμαστε σε επαφή! :)

 4. 25/07/2012 at 1:13 μμ

  Σας ευχαριστώ πολύ που με συμπεριλάβατε. Καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι:))

 5. 27/05/2012 at 3:08 μμ

  Σας ευχαριστώ πολύ που με συμπεριλάβατε
  Καλή συνέχεια!!!!

  • mamadesmpampades
   05/06/2012 at 9:59 μμ

   Σε έχουμε από τις πρώτες ημέρες του blog μας και σου έχουμε στείλει και email σχετικό για δημοσίευση, αλλά πολύ πιθανό να χάθηκε ως spam. Αν σε ενδιαφέρει και σένα θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε και δικό σου ποστ στο blog μας.

 6. 18/05/2012 at 9:24 πμ

  καλημέρα.Πριν από περίπου 8 μήνες μετά από παρότρυση της φίλης μου Ειρήνης ξεκίνησα κι εγώ το δικό μου blogΗ διεύθυνση του είναι stvassoyahoogr.blogspot.com.Ευχαριστώ

  • mamadesmpampades
   21/05/2012 at 12:45 μμ

   Βάσω καλή αρχή! Θα σε παρακολουθούμε και θα συμπεριλάβουμε και το δικό σου blog στον κατάλογο! :)

 7. 16/05/2012 at 2:39 μμ

  Καλημερα! Πολύ ενδιαφέρον κατάλογος…

  Το δικό μου blog είναι στη παρακάτω διεύθυνση, όμως είναι γραμμένο στα αγγλικά καθώς το διαβάζουν και αρκετές φίλες που έχω στο εξωτερικό.

  http://improvisationalmotherhood.blogspot.com/

  • mamadesmpampades
   16/05/2012 at 2:45 μμ

   Χαιρόμαστε πολύ για τη γνωριμία και θα το συμπεριλάβουμε άμεσα! :)

 8. 20/04/2012 at 11:21 πμ

  Σας ευχαριστώ πολύ που συμπεριλάβατε το blog μου στη λίστα σας. Σας διαβάζω καιρό τώρα κι έχω βρει πολλά όμορφα blog χάρη σε ‘σας. Συνεχίστε αυτή την ωραία προσπάθεια και πάλι ευχαριστώ πολύ!

  • mamadesmpampades
   21/04/2012 at 11:42 μμ

   Η χαρά είναι όλη δική μας Νατάσα! Θα είμαστε σε επαφή! :)

 9. 20/03/2012 at 11:16 μμ

  Κάποια στιγμή ένας φίλος μας ρώτησε: “μα καλά, προλαβαίνετε και πηγαίνετε σε όλες τις εκδηλώσεις του elamazi.gr;” Η αλήθεια είναι πως όχι αφού κάποιος που θα το δει για πρώτη φορά ίσως να μην καταλάβει ότι είναι ένα blog που συντηρείται από δύο γονείς που ανεβάζουν όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται -κυρίως – στην Αττική!

  Προσπαθούμε πάντως να πηγαίνουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες, να προωθούμε το παιδικό θέατρο με εκ πτωτικά εισιτήρια έως 50% και προσφορές “1+1 δώρο” σε επιλεγμένες παραστάσεις καθώς και να διοργανώνουμε εκδρομές και εκδηλώσεις για τους “elamazistas”!

  Και επειδή πολύ μας ζητούσαν πληροφορίες για το παιδικό τους πάρτυ, αναπτύξαμε το kanoniseto, την πρώτη υπηρεσία που μπορείτε να λαμβάνετε προσφορές από παιδότοπους, caterint, clown, για να κάνετε ένα πετυχημένο και οικονομικό παιδικό πάρτυ!

  Και συνεχίζουμε, mazi σας…

  • mamadesmpampades
   20/03/2012 at 11:33 μμ

   Γιώργο δώσε μας και κάποιο link για το πρόγραμμα kanoniseto. Για να το προωθήσουμε και από το mikroimegaloi.gr
   Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η προσπαθειά σας και σας στηρίζουμε!

   • 20/03/2012 at 11:39 μμ

    Σας ευχαριστούμε παιδιά, η διεύθυνση της νέας μας υπηρεσίας είναι http://www.elamazi.gr/kanoniseto και ήδη έχουμε συγκεντρώσει περισσότερους από 100 συνεργάτες που στέλνουν καθημερινά τις προσφορές τους σε όσους διοργανώνουν παιδικό πάρτυ, βάπτιση ή γάμο!!!

 10. 19/03/2012 at 2:03 μμ

  Χαιρομαι οταν βλέπω site για γονείς. Καλως σας βρήκα!!

  • mamadesmpampades
   19/03/2012 at 3:01 μμ

   Vana καλώς ήρθες!
   Ειδοποίησέ μας όταν και το δικό σου blog θα είναι online για να το προσθέσουμε στον κατάλογο! (Αυτή τη στιγμή το link σου οδηγεί σε σελίδα “Το ιστολόγιο δεν βρέθηκε”)
   Καλή περιήγηση στο blog μας!

   • 21/03/2012 at 10:13 πμ

    mia diorthwsh parakalw na ginetai logo texnikoy provlimatos!!thnks

    • mamadesmpampades
     21/03/2012 at 11:15 πμ

     Διορθώσαμε το link. Καλή συνέχεια και θα είμαστε σε επαφή!

 11. 06/03/2012 at 11:19 πμ

  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 4! Με συγκινήσατε πάλι Μια καρδούλα για τον καθένα <3 <3 <3 <3

 12. 01/03/2012 at 1:45 μμ

  Γειά σας κι απο εμένα. Πρίν μερικούς μήνες ξεκίνησα το δικό μου (δικό του για την ακρίβεια…) blogάκι όπου καταγράφω όλα τα καταπληκτικά πράγματα που ζώ εδώ και ένα χρόνο που είμαι μπαμπάς. Είναι το http://tobebakimou.blogspot.com/
  Συγχαρητήρια για ό,τι κάνετε! :)

  • mamadesmpampades
   01/03/2012 at 3:03 μμ

   Χαιρόμαστε πολύ όταν γνωρίζουμε νέα blog και ακόμα περισσότερο όταν είναι μπαμπάδων που είναι πολύ λιγότεροι αριθμητικά στην παρέα μας…

   Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν! Προσθέτουμε το blog σου στον κατάλογο άμεσα!

 13. 09/02/2012 at 9:35 μμ

  Σας προσκαλούμε κι επίσημα! Σας λατρεύουμε!!!

  • mamadesmpampades
   10/02/2012 at 11:59 πμ

   Σας ευχαριστούμε και χαιρόμαστε που σας έχουμε ανακαλύψει καιρό τώρα και ανυπονούμε να δουμε τι καλό ανακαλύψατε!
   Καλή επιτυχία λοιπόν και πιστεύουμε ότι θα την έχετε γιατί ξέρουμε ότι βοηθάει η καλή παρέα για να διατηρήσετε ένα blog και κατά δεύτερον… έχετε εκπληκτικό γούστο!!! 😀

 14. 09/02/2012 at 12:01 μμ

  Και εμείς … mazi !!!

  • 09/02/2012 at 1:44 μμ

   Πάντα σας σκεφτόμαστε και έχετε πάντα υπέροχες και πρωτοποριακές ιδέες! Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε και από κοντά! 😉

   • 09/02/2012 at 1:57 μμ

    Και εμείς σας σκεφτόμαστε και δεν μπόρεσα να έρθω και στο συνέδριο προχθές!!! Τρέχουμε και δεν φτάνουμε!!! Συνεχίστε την καλή δουλειά και ..κάπου θα συναντηθούμε!

 15. 27/01/2012 at 11:11 μμ

  Να μαστε και εμεις με το νεο μας Blog, ξεκινήσαμε μόλις τωρα την περιηγηση μας και να γραφουμε τις ιστορίες μας αλλά και αυτά που μας απασχολούν, πολυ ενδιαφέρον που είναι όλα τα blog εδω μαζεμένα

  • 27/01/2012 at 11:30 μμ

   Καλή αρχή Χριστίνα! Θα προσθέσουμε το blog σου στον κατάλογο άμεσα!
   Θα είμαστε σε επαφή. :)

   • 27/01/2012 at 11:42 μμ

    Μια διόρθωση λόγω προβλήματος το νεο μας Blog ειναι στη διευθυνσh ευχαριστώ θα είμαστε σε επαφή

 16. 24/01/2012 at 10:06 μμ

  Μόλις ανακάλυψα ότι έχετε συμπεριλάβει το blog μου στη λίστα σας και πολύ σας ευχαριστω!
  Πρόσφατα ξεκίνησα να γράφω κι εγώ στη μπλογκόσφαιρα και χαίρομαι που βρήκα αυτή τη λίστα με συγκεντρωμένα τα blogs..
  εννοείται πως σας διαβαζω ανελλιπως!
  καλο βράδυ
  Έλενα

  • 24/01/2012 at 11:21 μμ

   Έλενα ο στόχος μας είναι εδώ να παρουσιάζουμε τα blog όλων των γονιών blogger. Και χαιρόμαστε που τα… ραντάρ μας ανακάλυψαν το blog σου πριν από λίγο καιρό… Καλώς ήρθες στην μπλογκόσφαιρα και θα είμαστε σε επαφή!

   • 26/01/2012 at 9:18 μμ

    :) πραγματικα πολυ κατατοπιστικοι οι μαμα…δες μπαμπα…δες!

 17. dimitra pol
  28/12/2011 at 9:14 μμ

  Πολύ ωραίο το blog σας. Συγχαρητήρια!!! Είμαι και εγώ μια μητέρα και εχω 2 διδυμα αγοράκια με την βοήθεια του Κυριου Γιακουμάκη και των ειδικών της μονάδας στα χανια!!Τους ευχαριστώ πολύ!!!

  • 29/12/2011 at 6:34 μμ

   Σε ευχαριστούμε πολύ Δήμητρα για τα καλά σου λόγια και να χαίρεσαι τα αγοράκια σου! Καλή χρονιά!

 18. 29/11/2011 at 10:28 μμ

  Καλησπέρα!
  Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό (πιο πολύ καιρό την Ασπα, μετά ανακάλυψα τα υπόλοιπα)και σήμερα αποφάσισα να αιτηθώ και εγώ τη συμμετοχή μου στο blog. Είμαι μία ακόμη εργαζόμενη μαμά ενός κοριτσιού που προσπαθεί να γίνει καλύτερη ψάχνοντας και διαβάζοντας! Στο My blueprint γράφω για την προσπάθεια μου να κάνω τον κόσμο της μικρής μου ομορφότερο, έτσι το my blueprint είναι περισσότερο το blueprint της Ιουλίτας!! Ελπίζω να το επισκεφθείτε και να σας αρέσει.
  http://life-blueprint.blogspot.com/
  Ευχαριστώ
  Δέσποινα

  • 29/11/2011 at 10:46 μμ

   Δέσποινα καλησπέρα!
   Καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Προσθέσαμε το blog σου στον κατάλογο και ανυπομονούμε να μάθουμε μέσα από τα posts σου περισσότερα για εσένα και την Ιουλίτα…
   Θα είμαστε σε επαφή!

 19. 11/11/2011 at 9:00 πμ

  Ωρες ώρες νομίζουμε ότι μεταδίδουμε vibes. Προχθες βράδυ σε ανακαλύψαμε αργά που περιηγηθηκαμε στο blog σου. Εννοείται ότι θα σε συμπεριλάβουμε στην λίστα μας και βρήκαμε ενδιαφέροντα τα ποστς σου και με χαρά μας να μας προτείνεις κάποιο σου ποστ για να το ανεβάσουμε με τον δικό μας τρόπο και εδώ.
  Γενικά όμως άσχετα πόσο πολύ μπορεί να αρέσει σε μας ή στους άλλους ένα σου ποστ, πρέπει πάντα να νιώθεις εσύ “γεμάτη” όταν το ολοκληρώνεις, να νιώθεις ότι είναι ένα ποστ στο οποίο θα γυρνάς μετά από καιρό και θα σου δίνει όμορφα συναισθηματα το διάβασμά του, όπως την πρωτη φορά… και μετά είναι οι γνώμες όλων των άλλων. 😀
  Να έχεις μια όμορφη ημέρα Δέσποινα και χαρήκαμε ιδιαίτερα που σε βρήκαμε!

  • 11/11/2011 at 11:56 πμ

   Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Περιττό να σας πώ πως μου φτιάξατε τη μέρα!!! Επίσης σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σας ώς προς τα posts. Έχετε πολύ δίκιο αλλα με δεδομένο πως εμένα μου αρέσουν τα posts μου κάθε φορα ανυπομονώ να δώ/ακούσω το όποιο feedback! Να έχετε και εσείς μια όμορφη μέρα!!!!

 20. 10/11/2011 at 2:58 μμ

  Καλησπέρα σε όλους και όλες!

  Είμαι η Δέσποινα και έχω 2 κορούλες και ένα blog :-)

  Είναι το Mama’s Goody Bag και το βρίσκετε στη διεύθυνση http://www.mamasgoodybag.blogspot.com

  Θα μου άρεσε πολύ να με συμπεριλαμβάνατε στην λίστα σας και να ακούσω τις απόψεις σας για τα posts μου!

  Φιλικά
  Δέσποινα

 21. 18/10/2011 at 3:34 μμ

  Τώρα μόλις είδα το blog μου στην λίστα σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  Αξίζει επίσης να σας αναφέρω το blog ενός μπαμπά και φίλου, το “Μπαμπάδες εν δράσει” http://babades.blogspot.com/.
  Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο.
  Θα τα λέμε!

 22. 13/09/2011 at 12:33 μμ

  Para poli kali douleia!!! Tha sas postarw me tin prwti eukairia wste na boun ston katalogo sas oi manoules kai na psaksoun ta blog pou tous tairiazoun! Cograts!!!

  xx,
  L.

  • 13/09/2011 at 5:40 μμ

   Λέλα, σήμερα διαβάζαμε για το νέο σου ποδήλατο και είχαμε ενθουσιαστεί! Με γειές και καλές βόλτες! 😀
   Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

 23. 12/05/2011 at 9:20 πμ

  H αυτοπροβολή δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και σε αυτό εδώ:http://1and1000-advices.blogspot.com/
  Κάτι διαφορετικό, μάλλον φρέσκο σαν ιδέα, και ελπίζω ενδιαφέρον για τους αναγνώστες σας.Κάνετε εξαιρετική δουλειά!Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό και ελπίζω να την συνεχίσετε για όσο αντέχετε!

 24. zefi raftopoulou
  09/05/2011 at 7:00 μμ

  Σας παρακαλώ αξίζει να το συμπεριλάβετε…http://paizoumemazi.blogspot.com/

 25. zefi raftopoulou
  09/05/2011 at 6:58 μμ

  Και το Παίζουμε μαζί… http://paizoumemazi.blogspot.com/

 26. Nefosis
  10/03/2011 at 9:52 μμ

  Nα σας προτείνω κι αυτό; http://niemandsrose-niemandsrose.blogspot.com/

  • 10/03/2011 at 10:15 μμ

   Μας είχε ξεφύγει εντελώς, παρόλο που την έχουμε στο προσωπικό μας reader χρόνια τώρα!
   Βάλαμε σήμερα κιόλας ένα της κείμενο στο fb, και από αύριο θα την αναρτήσουμε και εδώ!
   Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας το υπενθύμισες, γιατι πολλές φορές ξεχνάμε και μας διαφεύγουν blogs που θέλουμε να βρίσκονται εδώ!

 27. Mamakoukouvagia
  21/01/2011 at 8:09 μμ

  Σας ευχαριστώ πολύ που διαλέξατε να συμπεριλάβετε ανάρτηση μου, ανάμεσα σε τόσες άλλες. Χάρηκα πολύ, γιατί έτσι κι αλλιώς σας παρακαλουθούσα από την αρχή σχεδόν της δημιουργίας του Blog σας, οπότε είναι διπλή χαρά που αποτελώ μέρος του! Καλή συνέχεια….

  • 22/01/2011 at 5:37 πμ

   η χαρά είναι δική μας γιατί από την στιγμή που σας βάζουμε στην λίστα των blogs σας παρακολουθούμε και επιτέλους κάποια στιγμή καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε για να προσθέσουμε τα κείμενα σας και στην κεντρική σελίδα!
   Πολλές φορές θέλουμε να αφήσουμε σχόλια στα υπέροχα κείμενά σας, αλλά δεν προλαβαίνουμε με τόσα πολλά που πρέπει να παρακολουθήσουμε!

 28. Vasso
  24/12/2010 at 5:23 μμ

  Σας ευχαριστώ που με προσθέσατε στο blog σας. Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές!!!

 29. Vasso
  19/12/2010 at 7:13 μμ

  Καταρχήν πολύ ωραίο το blog σας. Συγχαρητήρια!!! Είμαι και εγώ μια άνεργη μητέρα η οποία γράφει διάφορες ιστορίες για το παιδί της στο blog http://istoriestismamas.blogspot.com/

 30. Λιζ Χρυσανθίδου
  27/10/2010 at 2:16 μμ

  Εχετε κάνει φοβερή δουλειά!!!
  Είμαι η Λιζ, ειμαι 48 χρονών. Ο γιός μου τελείωσε φέτος και μπηκε στα ΤΕΙ Αυτοματισμού στον Πειραιά και η κόρη μου είναι 13 χρονών στη 2α Γυμνασίου. Παρόλο που ασχολούμε με τα κομπιούτερ απο το 1981 και στη δουλειά μου τα χρησιμοποιούσα καθημερινά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ όταν γέννησα το 1992 οτι η τεχνολογία θα μπορούσε να μας ενώσει και να μας ενημερώσει τόσο δυνατά!
  Εχω και εγώ κατι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, κάτι πρωτότυπο να σας προτείνω ως μαμα και εχει να κάνει με την δυνατότητα να κρατήσουμε για πάντα ένα αγαπημένο μας αντικείμενο σαν μια αστραφτερή ανάμνηση μας! Το πρώτο παπουτσάκι του μωρού μας μπορούμε να το “ντύσουμε” με μέταλλο και να το μετατρέψουμε σε ένα έργο τέχνης! Συγχαρτήρια πολλά! Σας περιμένω με τις ιδέες σας στη http://www.shine4ever.gr

  • 29/10/2010 at 12:45 μμ

   Σε ευχαριστούμε πολύ. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις πρωτότυπες δημιουργίες σου!

 31. 30/09/2010 at 8:47 μμ

  Καλα τι ωραια αυτα που γραψατε βρε μαμα…δες και μπαμπα…δες για το μπλογκακι μου! Ευχαριστω πολυ πολυ, πολυ πολυ…..

 32. ΜΙΚΡΟΥΛΙ
  30/09/2010 at 3:42 μμ

  Καλησπέρα και από εμένα.Είμαι μητέρα σε δύο πανέμορφα παιδιά.Τον Δημήτρη μου(δεν είμαι βιολογική του μητέρα)και στην Λένια μου.Πρίν περίπου 3 εβδομάδες αποφάσισα να ανοίξω ένα μπλοκ και να το αφιερώσω στα 2 μου αγγελούδια και σε 2 άλλα που δεν πρόλαβα καν τα πάρω στην αγκαλιά μου.Μέσα από το μπλοκάκι μου moms-dads.blogspot.com θέλω να μοιραστούμε εμπειρίες γνώσεις συμβουλές απόψεις…………γιατί μάνα δεν είναι όποια γεννάει αλλά όποια μεγαλώνει…………

  • 01/10/2010 at 10:04 πμ

   Και βεβαίως σε προσθέσαμε! Καλή σου επιτυχία!

   • ΜΙΚΡΟΥΛΙ
    01/10/2010 at 8:43 μμ

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν μπορεί να ανοίξει το μπλοκάκι μου από εδώ.Είναι ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ moms-dads.blogspot.com.Αν γίνετε κάτι για να διορθωθεί.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    • mamadesmpampades
     01/10/2010 at 8:49 μμ

     Το διορθώσαμε άμεσα!!! Και ζητάμε συγνώμη γιατί αντιγράψαμε μόνο την διεύθυνση χωρίς το http μπροστά! 😀

 33. Stoforos
  20/07/2010 at 11:20 πμ

  Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σας λόγια… Σημαντική ενημέρωση μας προσφέρατε!

 34. 05/07/2010 at 2:02 μμ

  Εμείς σε ευχαριστουμε Γωγώ, που μοιράζεσαι τις όμορφες στιγμές σου αλλά και τις υπέροχες δημιουργίες σου μαζί με τόσους άλλους μαμάδες και μπαμπάδες…
  και να ζητήσουμε συγνώμη και από την Στέλλα του babywearing που έχουμε καθυστερήσει να ανεβάσουμε review του blog σου εδώ.
  Μας έπεσαν λίγες δουλειές παραπάνω τις τελευταίες ημέρες και έχουμε μείνει πίσω!
  😉

  • olga papakiriakidou
   13/12/2010 at 5:06 μμ

   Σας ευχαριστώ πολύ που προθέσατε το blog μου στη λίστα σας! (akomaenapaidi.blogspot.com)
   Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!!
   Καλή συνέχεια!

 35. ΓΩΓΩ
  02/07/2010 at 12:00 μμ

  Χαρηκα παρα πολυ που ειδα οτι το blogagi μου ,που εφτιαξα για το κοριτσακι μου ειναι στη λιστα σας!!!
  Σας ευχαριστω πολυ!!!

 36. 28/06/2010 at 1:01 μμ

  Αυτά τα καμπανάκια είναι που θέλουμε να ακούσουμε!!!
  😉

 37. 28/06/2010 at 1:00 μμ

  Από την λίστα μας δεν θέλουμε να λείπει κανένας… γιατί όσες περισσότερες φωνές ακούγονται όλο και κάτι αλλάζει και μακάρι να αυξάνετε συνέχεια ο αριθμός αυτής της λίστα , όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής, που ανανεώνεται τουλάχιστον μέρα παρά μέρα!

 38. Kalliopi1981
  25/06/2010 at 6:29 πμ

  Καλημέρα και από εμένα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Είδα ότι με συμπεριλάβατε κι εμένα στην λίστα σας!
  Πολύ ωραίο το blog σας, συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε! Μαμάδες, Μπαμπάδες, Γιαγιάδες, Νονές, Νονοί, βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στα παιδιά μας! Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!

 39. next_day
  22/06/2010 at 8:34 πμ

  παιδιά, μόλις είδα ότι είμαι κι εγώ αναμέσα σας και αφορμή στάθηκε το blog που έφτιαξα για την βαφτιστήρα μου, την Αθηνούλα μου!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!
  Συνεχίστε την καλή δουλειά, γιατί υπάρχουν πολλοί που αρχίζουν και ψάχνονται, καθώς κάποια καμπανάκια κουδουνίζουν περίεργα!!! 😉

 40. 19/06/2010 at 7:12 μμ

  Ολίβια καλώς ήρθες και να σου ζήσει η Αθηνά!

  Με μεγάλη χαρά προσθέσαμε το blog Κοιλιτσα.com στον κατάλογο και από σήμερα θα παρακολουθούμε κι εμείς το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε και καταγράφει η Stelluna.

  Οι προτάσεις σας για να συμπληρωθεί ο κατάλογος των blogger, μας χαροποιούν ιδιαίτερα και θα περιμένουμε περισσότερες στο μέλλον!

 41. 18/06/2010 at 12:20 μμ

  Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρούλα! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!

  Ευχαριστώ και σε εσάς που βάλατε το blogάκι μου στη λίστα σας! :D:D

  Θέλω με τη σειρά μου να προτείνω ένα πολύ αγαπημένο μου blog:

  http://koilitsadotcom.wordpress.com/

  H Stelluna είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και γράφει με μοναδικό τρόπο όλα όσα βιώνει!! :D:D

 42. 14/06/2010 at 9:28 πμ

  Καλή σου ημέρα, Ρούλα και καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

  Χαίρομαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που κάποιος αναγνώστης προσθέτει από ένα blog. Πόσο δε μάλλον αν κάνει και περιγραφή του! Νομίζω ότι μας γλύτωσες και από τον κόπο να κάνουμε δική μας περιγραφή όταν θα έρθει η ώρα! Δεν θέλουμε να λείπει κανένα blog από την λίστα μας και ελπίζω σύντομα να έχουμε μία ανάρτηση τουλάχιστον για κάθε ένα από αυτά και φυσικά και από αυτό της φίλης σου της Ολίβιας!

  Με χαρά μας λοιπόν το προσθέσαμε και θα χαρούμε να έρθει η ώρα να προσθέσουμε …γιατί όχι … και ένα ακόμη blog γραμμένο από εσένα!

 43. Crazy
  12/06/2010 at 5:21 μμ

  Γεια σας! Είμαι η Ρούλα κι είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι γεμάτη από απορίες κάθε μέρα! Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ! Αστείρευτη πηγή πληροφορίας, αρκεί να ξέρεις να “φιλτράρεις”!

  To blog.eimaimama.gr είναι το blog της φίλης μου της Ολίβιας. Με το που έμαθε πριν από ένα χρόνο περίπου ότι είναι έγκυος ξεκίνησε ένα blog, στο οποίο κατέγραψε όλη την εμπειρία της μέσα από την εγκυμοσύνη, καθώς επίσης και το ταξίδι στη μητρότητα που ακολούθησε…

  Αυτό που μου αρέσει για το blog.eimaimama.gr είναι η ασφάλεια που νιώθω μέσα σ'αυτό και για αυτά που διαβάζω. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ξέρω την Ολίβια! Δε θα έγραφε ποτέ κάτι που δεν έχει ψάξει και διπλοτσεκάρει!!

  Το blog πλημμυρίζει από ζωντάνια, χιούμορ, καταπληκτικές περιγραφές, χρήσιμες συμβουλές, απορίες, ιστορίες σχετικά με τα παιδιά άλλων γυναικών, tips, απορίες και πολλά πολλά άλλα, ενώ ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ο διάλογος που γίνεται σε όλα τα θέματα με τους αναγνώστες!!

 44. 06/06/2010 at 3:49 μμ

  Να είσαι καλά Βίκυ! Και είμαστε σίγουροι ότι οι αναγνώστες του Μαμά…δες Μπαμπά…δες θα ενθουσιαστούν με τις προτάσεις και ιδέες που μοιράζεσαι στο blog σου :)

 45. 04/06/2010 at 9:50 μμ

  Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά του kate loves greg

 46. mamadesmpampades
  21/05/2010 at 7:32 πμ

  Καλώς σας βρήκαμε και ανυπομονούμε να δημοσιεύσουμε ποστ δικά σας (και την πιο… επίσημη παρουσίασή σας) αλλά και του μπαμπά Paul, που τον βρήκαμε εξαιρετικό και μας άρεσε που είναι και βετεράνος στο χώρο!

 47. 20/05/2010 at 6:58 μμ

  Ευχαριστώ πολύ-πολύ για την αναφορά στο blog μας!! :-)
  Προτείνω επίσης το ωραίο blog του μπαμπά Paul “Emily and Phoebe” (http://emilyandphoebe.blogspot.com/).

 48. mamadesmpampades
  20/05/2010 at 10:22 πμ

  Σε ευχαριστούμε kitsosmitsos!
  Και φυσικά και την προσθέσαμε στην λίστα μας και ξεκινήσαμε το διάβασμα!
  :)

 49. 19/05/2010 at 6:09 μμ

  Προχθές έπεσα τυχαίο στην mamouli.blogspot.com
  Αναρτήσεις με συμβουλές και μπόλικο χιούμορ!

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *